Do vsichki chakshti pisma za visas
Do vsichki chakshti pisma za visas
Privet na vsichki chakashti za visas! Barzam da spodelya che dnes poluchih pismo za visa po e-mail. Pismoto go poluchih dva chasa sled kato im byah pratila zapitvane po e-mail do posolstvoto v Bucharest.Taka che nomera e da se pritesnyavat tezi hora i yavno praktikata mai veche e da se prashtat pisma za visas po e-mail.Ako vi se e izchakalo chakaneto ,puskaite smelo e-mails.
Kasmet na vsichki chakashti!
Detelina
Kasmet na vsichki chakashti!
Detelina
Chestito!
Detelina, bi li spodelila koga napravihte med. pregled za da sme naqsno koga mojem da ochakvame pismoto ili e-mail. Ako ne ti e problem, spodeli na kakyv ezik izpratihte zapitvaneto i na koi electronen adres. Tyrpenieto ni se izcherpva i smqtame da gi pritesnqvame i nie....
Uspeh zanapred!
Detelina, bi li spodelila koga napravihte med. pregled za da sme naqsno koga mojem da ochakvame pismoto ili e-mail. Ako ne ti e problem, spodeli na kakyv ezik izpratihte zapitvaneto i na koi electronen adres. Tyrpenieto ni se izcherpva i smqtame da gi pritesnqvame i nie....

Uspeh zanapred!
- precious
- Обратна връзка:
Привет,
Ние получихме миналата седмица писмо по мейл, медицинските ни са от средата на март, отговора дойде за по-малко от 12 часа.
Късмет!!!
мейла го взех от предишната страница на форума bucst-im@dfait-maeci.gc.ca
Ние получихме миналата седмица писмо по мейл, медицинските ни са от средата на март, отговора дойде за по-малко от 12 часа.
Късмет!!!
мейла го взех от предишната страница на форума bucst-im@dfait-maeci.gc.ca
Последно промяна от precious на Вто Юни 28, 2005 3:39 am, променено общо 1 път.
:kitty: 
-
maila e bucharest-immigration@international.gc.ca но отговарят от re-bucharest-immigration@international.gc.ca пишете и на двата.
мед на 07.04.2005
писмото е изпратено на 22.04.2005 от Румъния, още го чакаме
Успех
мед на 07.04.2005
писмото е изпратено на 22.04.2005 от Румъния, още го чакаме
Успех
stanimir
-
tova e e-mail-a na koito pisah
bucst-im@dfait-maeci.gc.ca.Izvinyavam se za zabavyaneto ,no imah prpblems sas net-a.
bucst-im@dfait-maeci.gc.ca. Tova e-maila na koito ima pisah.Izvinayavam se za zabavyaneto,no imah problems sas net-a.
Uspeh!!
Uspeh!!
Do vsi4ki 4akashti pisma za visas
Detelina,
Имам въпрос към теб.Когато пусна и-мейла до Букурещ, написа ли си номера на досието ви или само имена,адрес, за да проверят? И ние чакаме вече доста време и се притесняваме.Медицинските ни са от 18.04, на 20.04 са изпратени,на 06.05 имаме ОК, а сега нищо и нищо! Подбрали сме вече 3-ти месец откак чакаме та...като гледаме, че народа пише мейли и получава отговори, си мислим и ние да направим така. Знам, че по номер на досието по-бързо ще стане, но питам щото си имам нещо впредвид. Мерси предварително!
Имам въпрос към теб.Когато пусна и-мейла до Букурещ, написа ли си номера на досието ви или само имена,адрес, за да проверят? И ние чакаме вече доста време и се притесняваме.Медицинските ни са от 18.04, на 20.04 са изпратени,на 06.05 имаме ОК, а сега нищо и нищо! Подбрали сме вече 3-ти месец откак чакаме та...като гледаме, че народа пише мейли и получава отговори, си мислим и ние да направим така. Знам, че по номер на досието по-бързо ще стане, но питам щото си имам нещо впредвид. Мерси предварително!

Аз не съм Детелина, но мога да ти отговоря, тъй като с нейна помощ изпратих по имейла писмото-запитване до Букурещ (за която помощ страшно много й благодаря!).
Да, в имейла, който им пращаш е добре да упоменеш номера на досието си. Добре е да пишеш кога са направени медицинските и че си проверил в МОМ за резултатите. Разбира се напиши си и името.
Фани
Да, в имейла, който им пращаш е добре да упоменеш номера на досието си. Добре е да пишеш кога са направени медицинските и че си проверил в МОМ за резултатите. Разбира се напиши си и името.
Фани
Do vsi4ki 4akashti pisma za visi
Благодаря ти, Фани!
Аз вече бях написала писмото по начина по който ти си споменала, но исках потвърждение! Отново благодаря! Успех на всички чакащи!
Аз вече бях написала писмото по начина по който ти си споменала, но исках потвърждение! Отново благодаря! Успех на всички чакащи!