huba написа:Estestveno prez tova vreme ne mojesh da stoish bez drehi,
kogato si kupish samoleten bilet s kreditna karta, naprimer DinersClub, ako bagaja ti ne pristigne navreme, kupuvash si kakvoto ti triabva i do opredelena suma ste te obezpechat.
za kakvo inache ima chovek kreditna karta? samo da trupa dalgove?
Ami merci za infoto, shte go imam predvid pri sledvashtia zaguben bagage.
Inache kreditnata karta ima mnogo po-polezni svoistva ot tova da se trupat dalgove po neia.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
kosciuszko написа:interesno che znaesh za drugite .......,a haber si i niamash za elementarni nesta kato zastrahovki, kogato izpolzvash kartata
Ами kosciuszko, човек винаги има нещо ново да научи.Аз карта за билети не ползвам,такава на DinersClub нямам,а опциите на застраховките на тези които имам, съм ги избирала според нуждите. Мерси че се регистрира, за да ме ограмотиш.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
На нас КЛМ ни изгубиха сак, но след две седмици ни го докараха вкъщи. По-неприятното беше. че един от другите сакове беше разкъсан, някои неща липсваха (нищо важно) и на тяхно място имаше празни опаковки от детски играчки. Това така и не го разбрах, но не ми се разправяше на летището за дреболии.