Незнам аз за сексуалните наклонности нито на кебекарите, нито на канадците и още по-малко на холанците и добре че има хора межд нас запознати в детайли с тях че да ни просветлят за какво става дума и кой кое място държи в класацията.
Това което исках да кажа е че бях на супер концертче, където имаше супер мацки, бира и други поддържащи купона легални фактори. Нямаше сеператисти, хората бяха мили и весели и се веселяха .......... всичко си беше ОК.
Botzo написа: Това което исках да кажа е че бях на супер концертче, където имаше супер мацки, бира и други поддържащи купона легални фактори. Нямаше сеператисти, хората бяха мили и весели и се веселяха .......... всичко си беше ОК.
Ми до колкото знам такива квартални купони бяха устроени почти навсякъде из
града, не само в съзаклятническия Жан Талон където правим заговори
Дори в центъра е имало шествие.
Приятелю чел съм ти изказвания в други форуми като:
Кебек има 7 пъти по развита икономика от Британия(ide.li)
Ръсиш глупости навсякаде. Голям си кебекар ама малко се опомняй, че заради такива като теб и батето не ми се влиза във форума.
USA написа:Приятелю чел съм ти изказвания в други форуми като:
Кебек има 7 пъти по развита икономика от Британия(ide.li) Ръсиш глупости навсякаде. Голям си кебекар ама малко се опомняй, че заради такива като теб и батето не ми се влиза във форума.
Прав си USA, вчера и друг човек написа в друга тема:
bgmontreal написа:та който се опита да даде акъл стига до бозо, който си упражнява българския в жалки опити да "омаскари" пишещия.
Аз подкрепих това изказване, но Администраторско-Модераторският чадър над бозо се отвори за пореден път и съответно написаното от мен беше изтрито без никаква основателна причина.
Нека да не допуснем той окончателно да съсипе този форум :idea:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Botzo написа:LaRue,
що не си ползваш само единия ник? Толкова ли е трудно.
Аз ползвам един ник и за твое сведение ника USA го срещам за първи път във форума.
Не е ли време да разбереш, че не на всички им е приятно да те гледат ежедневно, че си се разположил във форума като разстройство върху тоалетна чиния :idea:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended