Blagodaria na vsichki za otgovorite!!!
Normalno li e da ne sa proverili vsichno ot 20.05.2002 -(datata na meditzinskite pregledi)do sega.Ima li drugi kato men i kolko vreme otnema novata protzedura.Nakraia veche mesetzite minavat mnogo bavno a ostana poslednata stapka!
Povtorni meditzinski pregledi-utochnenie!
zdrasti.Jeff.Az i semeistvoto mi pravihme medecinski na 08.05 i oshte niamame nishto,no vse pak e oshte rano za vizi-moje-bi.Vapreki,che imame poznati sashto ot plovdiv,koito polychiha vizite na 3-tia mesec ot medec.Ako iskash ela na foruma vav Igyanata na yl.Gladston v chetvartak ot 19.00chasa za obmiana na info.Nai mnogo me e IAD za tova,che ima mnogo hora koito ychastvat za Quebec,no ne idvat na zbirkite-ne che e zadaljitelno,no e dobre da sme v techenie za vsichki novosti.Ei,Plovdivchani vijte horata ot Varna,ot Sofia,ot Stara Zagora kolko sa edinni,a nie tyk ostanahme samo 3-4 koito se sabirame.Dano otgovora mi go prochetat poveche Plovdivchani i se setiat.Aide,yspeh.
Zdrasti,Jeff.Izvini me ,che sam te zablydil.Nashite medecinski gi pravihme na 08.05.2003.A ti si parviat za kogoto sam chyval i otgovori na sledvashtite vaprosi,ako obichash:zashto ti se baviat vizite,vikaha li te na 2-ri pregledi ili interviy,i vaobshte polychaval li si niakvo pismo za neshto?
Pishi zashtoto mnogo hora shte se interesyvat ot tova.
Kak taka shte te baviat ciala godina tezzi brailci ot Rumania,nali vav dokumentite za medecinski pishe che srokat za polychavane na vizi e do 9 meseca.Ne si li se obajdaal do Bykoresht za da pitash kakvo stava,ako ne si to vednaga se obajdai,zashtoto na teb sa ti naryshili vsiakakvi prava
isrokove za izdavane na viza.Podrachkai gi oshte ytre i pysni edno pismo do shirokata pyblika za svedenie.Aide,chao i kasmet.(ELA V CHETVARTAK VAV IGYANATA OT 19:00h)
Pishi zashtoto mnogo hora shte se interesyvat ot tova.
Kak taka shte te baviat ciala godina tezzi brailci ot Rumania,nali vav dokumentite za medecinski pishe che srokat za polychavane na vizi e do 9 meseca.Ne si li se obajdaal do Bykoresht za da pitash kakvo stava,ako ne si to vednaga se obajdai,zashtoto na teb sa ti naryshili vsiakakvi prava
isrokove za izdavane na viza.Podrachkai gi oshte ytre i pysni edno pismo do shirokata pyblika za svedenie.Aide,chao i kasmet.(ELA V CHETVARTAK VAV IGYANATA OT 19:00h)