ima li nikoi predstava dali imam shans da mi priemat dok i da me priemat na interview ako sam prebivavala v chujbina za opredelen period ot vreme bez razreshitelno za prestoi?Sashto talka sam i rabotila v druga strana bez razreshitelno za rabota....Tov niama kak mai da se skrie...v dokumentite koito mi pratiha(2-te) mi iskat kopie ot vsichki stranici na pasporta na koito ima pechati...
Ako ne mi naznachat sreshta za interviewto znachi li che mi e otkazan sejour v Canada definitivno ili moje pak da probvam po natam?
Shte sam blagodarna ako nikoi spodeli opit...
nelegalni?
Re: nelegalni?
Не бих те и съветвал да го криеш, особено щом имаш печати в паспорта. От гледна точка на канадските чиновници с това че си била в трета държава не си нарушила нищо от канадските закони, нали така? Все пак имай предвид че ако имаш 6 месечен престой в трета държава сигурно ще ти поискат свидетелство за съдимост за това време докато си била там.Deteto написа:ima li nikoi predstava dali imam shans da mi priemat dok i da me priemat na interview ako sam prebivavala v chujbina za opredelen period ot vreme bez razreshitelno za prestoi?Sashto talka sam i rabotila v druga strana bez razreshitelno za rabota....Tov niama kak mai da se skrie...v dokumentite koito mi pratiha(2-te) mi iskat kopie ot vsichki stranici na pasporta na koito ima pechati...
Ako ne mi naznachat sreshta za interviewto znachi li che mi e otkazan sejour v Canada definitivno ili moje pak da probvam po natam?
Shte sam blagodarna ako nikoi spodeli opit...
Ако нещата не вървят т.е. ти откажат, мисля че трябва да те уведомят писмено за това, като също така да ти посочат причините поради които не си одобрена, но това не значи че не можеш да опитваш отново, стига да си си подобрила точките по някакъв начин.
След като си стигнала до 2-ри документи, според мен поне, имаш съвсем реален шанс да бъдеш одобрена. Късмет.
zavisi za koia durjava stava vupros. ako e USA, Australia ili Japan moje i da ima6 problem, no vinagi triabva da se opita. ne znae6 v kakvo nastroenie 6te e 4oveka razglejda6t dokumentite ti. a i naistina ne e lo6o ako se naloji da si izgubi6 pasporta
не е важно хлябът да е бял, важно е хайверът да е черен
Stava duma za Francia...parvite dokumenti gi podadoh v consulskata slujba pokrivashta Fr,v tiah biah pisala che imam 4g trudov stage v Fr ,no bez da utochniavam kade i po kolko vreme..Te defakto mi pratiha po poshtata vtorite dok,i tam veche iskat da dokaja che prebivavam zakonno v stranata.
A zagubata na pasporta triabva da se posledva ot vrashtane v Bg za nov,koeto ne e jelatelno
Blagodaria za mneniata
A zagubata na pasporta triabva da se posledva ot vrashtane v Bg za nov,koeto ne e jelatelno

Blagodaria za mneniata