УСПЕШНО ПЪРВО ИНТЕРВЮ ПРИ LA RUE :) 16.06.05

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
crystalice

УСПЕШНО ПЪРВО ИНТЕРВЮ ПРИ LA RUE :) 16.06.05

Мнение от crystalice »

Успешно минахме на 16.06.05.
Аз съм Боби и съм "Requerat Principal" а моята "конжуанка" е Ирина. Още от началото се харесахме с мосюто, и така си остана до края. Усмихваше ми се на мен, и аз на него / естествено / но не така стояха нещата с "конжуанката", на нея и се усмихваше преводачката. Часът ни беше за 10.00, но влязохме към 10.20, интервюто мина за около 1ч и 20 мин. Водеше се стриктно по формулярите като пуска шегички от време на време. Пита за работа за образуванието и си цъкаше на РС-то от време на време. Аз бях си писал ниво 7/7 Френски и 6/6 Английски, "конжуанката" 7/7 Френски и 11/11 Английски. Само мен ме пита на английски ( около 3-4 въпроса ). Завършил сам морското във Варна специалност "Корабна радиоелектроника" работя като инженер. Преди интервюто бях много неспокоен, :? mais... като влязохме при консула се успокоих :P. Писани и двамата франкофони (F) на сертификатите. Изкарали сме две нива Алиас Франсез. Много благодарим на нашите две учителки които ни подготвиха за интервюто, и особено на Тони Чабаева ( която е един малък La Rue :D :D ). За сега толкова мога да се сетя, ще разказваме на следващата срещата във Варна ( Варненци идваме.... :D :D ) Ще предадем щафетата на следващите които са след нас.
Много късмет и успехи на всички които им предстоят интервюта от цяла България. НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕ :beer: :beer: :D :D
nobleman

Мнение от nobleman »

Честито и от мен.... :tuut: :beer2: Вярно е това, че мосюто пуска шегички...ние също му се кефихме много...Изобщо Ла Рю се оказа супер. :thumbsup:
Сега ви желая попътен вятър и лека процедура!!!! :D :D :D
flyfish

Мнение от flyfish »

:beer2: :D
ttt

Мнение от ttt »

Честито и от мен /в писмен вид вече/! На добър път! ...
"... и умната" /както би казала учителката ви по френски/ :lol:

A bientot!
AniK
Обратна връзка:

Мнение от AniK »

Честито и от мен :beer2: :haplio: :tuut:
Пожелавам ви много успех от нататък.
Suny

Мнение от Suny »

БРАВО И ЧЕСТИТО:) :beer: :beer:
И ние бяхме от 10 ч. ,но влезнахме в 10.20:)
Е,еее съпричастни сме на вашата радост!!!Много успехи и късмет за напред!!! :wink: :wink:
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Хей, ИрБо-КоБо :beer:
Бях забравила, че на тази дата ви е интервюто, но ме изненадахте много приятно :D Много, много се радвам, че всичко е минало успешно. Сега можете да отдъхнете, да се почерпите и да продължавате нататък с процедурата :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
crystalice

Мнение от crystalice »

Mnogo blagodarim na vsichki ste se radvame da se vidim v blizko badeshte :P
Pchelichkeeee :lol: :lol: :lol: ИрБо-КоБо
Много успехи и поздрави от нас.
krassimira

Мнение от krassimira »

:lol: :lol: ЧЕСТИТО ИРИНКА, МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ВАС. ВСЪЩНОСТ АЗ БЯХ СИГУРНА, ЧЕ ЩЕ МИНЕТЕ. ДО СЛЕДВАЩАТА СРЕЩА. УСПЕХ ПО НАТАТЪК!!! :beer: :beer: :beer:
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

Поздрави и от мен Боби, желая лесно и бързо довършване на процедурата и попътен вятър след това :beer:
NO PAIN NO GAIN
Аватар
SAVANNA
Обратна връзка:

въпросче?

Мнение от SAVANNA »

Поздравления първо за успешното интервю crystalice:D
Искам да попитам с каква професия е приятелката ти? Моя приятел също е с морско образование та искам да се ориентирам в класацията 8) . И още една питанка, вие женени ли сте? Защото ние все още не
Късмет :wink:
Angie1

Мнение от Angie1 »

frankofoni a?! :) tova ne go znaeh:)))
Заключено