Кандидатстване за Квебек, кацане в Торонто

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
milena&romi

Кандидатстване за Квебек, кацане в Торонто

Мнение от milena&romi »

Здравейте!Знам, 4е няма проблем ако си кандидатствал за Квебек да кацнеш в Торонто, но сумите с които трябва да разполагаме при кацане са по-големи. Може ли някой да сподели имиграционните искат ли да се покаже на летището разполагаш ли с необходимата сума , която се изисква за Онтарио, защото знам че е доста по-висока от тази за Квебек? И какво става ако я нямаш?Thanks in advance
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

obiknovenno ne no nikoga ne se znae kakvo moje da im skimne, ima sluchai v koito sa iskali
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Teze

Vajno!

Мнение от Teze »

Zdrasti!
Katzaj, v Toronto, ama gledai da ima6 parite, na men gi proveriha.
Darjat da si osiguren za okolo 6m.
Pomnia ,4e za tri4lenno semeistvo minimuma be6e okolo 12000CA, moje i da sa se promenili nestata...

Ne se ostavi...nameri variant!
Аватар
flateric

Re: Vajno!

Мнение от flateric »

Teze написа:Zdrasti!
Katzaj, v Toronto, ama gledai da ima6 parite, na men gi proveriha.
Darjat da si osiguren za okolo 6m.
Pomnia ,4e za tri4lenno semeistvo minimuma be6e okolo 12000CA, moje i da sa se promenili nestata...

Ne se ostavi...nameri variant!
само едно уточнение - кеш ли искат или може да им покажа разпечатка на сметката ми в БГ и да си нося и кредитната карта???
Някак си не ми се иска да мъкна 12-13к в раничка :D
milena&romi

Мнение от milena&romi »

Ами какво може да стане ако ги нямаш и кажеш , че носиш половината, а другата половина си ги пратил на приятели да ти предплатят наемите и да ти обзаведат квартирата? Звучи ли правдоподобно? И изобщо трябва ли да декларираш какви пари носиш?
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

milena&romi написа:Ами какво може да стане ако ги нямаш и кажеш , че носиш половината, а другата половина си ги пратил на приятели да ти предплатят наемите и да ти обзаведат квартирата? Звучи ли правдоподобно? И изобщо трябва ли да декларираш какви пари носиш?
mogat da ti iskat kopie na leasa
abe strah loze pari
ako triabva da dam procent shte vi kaja che 95% minavat bez problem dori kogato imat po malkoto pari

no i shte vi kaja neshto drugo
ima prichina zashto za ontario se iziskvat poveche pari - tuk e po skapo i ako doidete s 5000 dolara moje mnogo barzo da kleknete
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Ot opit: Pitaha me nosite li parite koito ste deklarirali ? Kazah,4e gi nosia ,no sa v razli4ni valuti.Sledva6tia vupros be6e -dali ob6tata stoinost e poso4enata? Otgovorih "Da". Te imat nujda da si populniat vuprosnika.Tova e.
V interes na istinata ne nosehme sumata.Za 4etiri 4lennoto ni semeistvo tia be6e 10000CAD. Riskuvah, niamah izbor.
Ne moga da vi suvetvam ,vie si nosite riska.
Tova e na6ia opit 2004.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Moite gi broiha check po check (i zapisvaha nomerata). I tova pri polejenie, che imah job offer koeto po printsip me osvobojdava ot iziskvaneto da imam minimalnata suma...

Ako ima nachin - za da vi e mirna glavata...nosete kolkoto triabva.

Sas zdrave!
milena&romi

Мнение от milena&romi »

Извиняваите за невежеството, обаче, може ли някой да ми обясни какво значи "парите , които сте декларирали"? Не трябва ли да се декларира само ако сумата надвишава 10000$ на човек или независимо от сумата трябва да декларираш това, което носиш?
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Ima dva vida 'deklarirane' :-) edinia - deklarirash s kolko pari sha vlezesh v Kanada v docs do Viena/Bukuresht, vtoria - popalvash mitnicheska deklaratsia ili kakto tam mu se kazva v samoleta predi da katsnesh na port of entry (tam deklarirash samo ako si nad 10000 na chovek, ne znam obache dali detsata se broiat). Jelatelno e a) i b) da ne si protivorechat i i dvete da sa nad minimalnata iziskvana suma za da niamash problemi.
Gesh

Мнение от Gesh »

Нас само ни питаха дали носиме парите, които сме написали и това беше.
monny

Мнение от monny »

milena&romi

кога смятате да ходите - ако мога да запитам
milena&romi

Мнение от milena&romi »

Пътуваме на 18.08 с British
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

И мен ме питаха дали нося сумата, която съм декларирал, никой не ми е скал да показвам пари, чекове и разни документи. Обявих някаква минимална сума кеш, и казах, че другите пари са ми в банкова карта. И това беше всички. Описаха в документа на летището Дорвал, само сумата кеш 2000 дорала и това беше всичко.
Заключено