Huba мисля 4е в4ера прекалих за което ти се извинявам.
Не 4е сега се опитвам да оправдавам постъпката ми, но ми стана много болно как му се подиграваха на janis ( който никога не сам го виждал и не го познавам), и ти като по4на да ме коментираш...
Мислех това да е в ЛС, но после реши 4е както сам си го надробил така ще го сърбам
Tarsi se kola za perevoz !!!
- Mani
- Обратна връзка:
Aktualna tema
Iavno temata e dosta aktualna i chuvstvitelna.
Stoynev,komentara mi ne beshe nasochen personalno kam teb,nito kam kogoto i da e drug.Ne mislia i che sam se podigrala za neshto na janiz .Stoynev написа:Не 4е сега се опитвам да оправдавам постъпката ми, но ми стана много болно как му се подиграваха на janis ( който никога не сам го виждал и не го познавам), и ти като по4на да ме коментираш...

"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Samo za info:nai-niskata tarifa za camionette na U-Haul(bez shofiora) e 19.99$+taksite + 0,49$/km.THC написа:БРАВО ХУБА излиза, че на батето офертата за 20 кинта на час е много добра.
Mnogo kofti che mu triabva tochno na 1.07

"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
-
Отначало мацката отряза Том. Каза му: "Excuse me do I have "fuck me" written on my forehead?" Ортака с неколцина кибици започнаха да се хилят, и тогава Том им отговори: "Играта още не е свършила. Нямаше да е никакво удоволствие ако ти се хвърляха с краката нагоре, нали?"Донт уори,тейк изи,иmаше на вреmето една такава песен от Коктейл с Тоm Круз...
Незнаm дали го поmниш ,но по mое вреmе беше култов филm,особенно със сцената когато Тоm се хвана на бас с бившия си ортак,че ще я свали срещу 50д.След като я заби на бара ,оня извади 50те кинта да mу ги дава ,но Тоm mу пусна запалката си по протежение на барплота и mу каза -Не,работата ще е свършена ,когато краката са във въздуха.
А запалката Том я пусна на мацката, а не на ортака, това беше част от свалката, бих казал. В последствие Том я свали мацката но му излезе тъпкано доколкото си спомням. И ортака дето я беше свалил милионерката се самоуби.
Иначе не лош филм за времето си.
А "донт уъри, би хепи", тая песен си съществуваше и преди филма мисля, даже я наградиха с награда Грами.