Казармата - какво писахте в документите за Букурещ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Igor
Обратна връзка:

Казармата - какво писахте в документите за Букурещ

Мнение от Igor »

В документа
Schedule 1, Background/Declaration (IMM 0008 E Schedule 1) английски вариант или
Annexe 1, Antécédents/Déclaration (IMM 0008 F Annexe 1) на френски,

в точка 14 има въпрос за военната служба. Иска се род войска, номер на поделението и име на командващия. Какво писахте в тази графа?

Освен това в точка 15 - адресите, какво писахте като адрес за казармата?
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
Petio

Мнение от Petio »

ako ne si hodil napi6i NONE, az taka pisah kato si pra6tah dokumentite 12.04 i niamah problemi... a ako si hodil, otvaria6 voennata knijka i prepisva6 :)
Pravi kakvoto triabva, pak da stava kakvoto 6te !!!
sl

Мнение от sl »

А и още нещо се иска -всички сражения в които си взел участие, независимо за или против Слобо! :lol: В Неделя на Баба Яга ли си?
Botzo

Мнение от Botzo »

Igor,
ако не си бил във армията пишеш S.O. (ако попълваш на френски) или N/A (ако попълваш на английски).
А ако си служил си отваряш военната клнижка и там пише всичко. Видът войска и чина ти естествено трябва да го преведеш но имената на началниците също ги има. Миже да не са ти били преки но това не е важно.
Аватар
Igor
Обратна връзка:

Мнение от Igor »

Ааа, лесно ви е на вас, отваряш си военната книжка и там пише...
Ама на мен военната ми книжка е в последния сандък в мазето в Сърбия. :? Дано мишките не са я изяли, че 17 години седи в мазето. :roll: Ясно, ще ангажирам някой да я открие и да ми прочете какво пише вътре, аз вече не си спомням....

Слобо, слободо! Слобо, слободо! Станислав, няма да ми закачаш иконата на Слобо!
Ех, Баба Яга, всяка неделя се каня да дойда. :oops: Тази събота се бях заканил да отида на срещата в Люлин, че съм от София (това е едно малко населено място покрай този знаменит квартал), ама пак не се получи. :beer:
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

точка 14 има въпрос за военната служба. Иска се род войска, номер на поделението и име на командващия. Какво писахте в тази графа?

Освен това в точка 15 - адресите, какво писахте като адрес за казармата?
1 писах както следва:
-род войски
-номер на поделението
-име на ком.на поделението

2.писах града,в който е поделението

по въпроса доложих :lol:
Botzo

Мнение от Botzo »

Igor написа:Ааа, лесно ви е на вас, отваряш си военната книжка и там пише...
Ама на мен военната ми книжка е в последния сандък в мазето в Сърбия. :? ....
Игор,
ми пиши по памет. И без това няма да ти искат доказателство.
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Аз като съм сменил пет поделения? Последното ли да пиша?
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

изброй ги

ама добре че е форума да питаш ,че да ти кажат,инъче как щеше да се сетиш -не знам :lol: :lol:
Botzo

Мнение от Botzo »

grobari написа:Аз като съм сменил пет поделения? Последното ли да пиша?
Мо до колкото си спомням имаше около 4-5 реда за изброяване .....
feicheto
Обратна връзка:

Мнение от feicheto »

veche se napisa kakvo triabva da se popalni i kade, ama na magat mi mu iskaha i kopie na voennata knigka s prevod. Osobennoto e, che nie opraviahme dokumentite v Paris, zashtoto vzehme Certificat de selection ot Bruxelles, ama sigurno li e che nikoi niama da proveriava ili pone da sravni neshto,ta niakoi kaza na choveka da pishe po pamet. Viarno e ,che ima razliki v iziskvanite dokumenti ot posolstvo do posolstvo, ama da se proveri tochno ne prechi! Osven tova, ako pishesh po pamet si zapishi kakvo si napisal tochno, che tuka v Canada kato doidesh vse namirat ot kade da sravniavat i kato vidiat nesaotvetstvie i te pogvat zashto taka - ta varvi i obiasniavai!
Koito iska, moge vsichko da postigne rano ili kasno
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

не се проверява, според мен и не виждам как може да се провери?
да звъннат в МО в щаба и да поискат по име и ЕГН папката на някой си?
и ония да си мръднат гъзЪ и да се разровят по мазетата за подобна информация и без пари?

невъзможно.

надявам се не си въобразявате,че бг армията има компютри с бази данни и мрежа :rotfl:
или предоставя информация за всеки бивш военнослужещ срещу обаждане от канадското посолство
feicheto
Обратна връзка:

Мнение от feicheto »

e ne estestveno, che niama da zvaniat da proveriavat, no shte ti poiskat primerno dokument kadeto da pishe tova koeto si pisal ti v doumentite, a takav izdavat po regionalno voenno okragie kadeto si zaveden posledno - i sam sigurna, zashtoto na magat mi mu izdadaha ponege po vzrivovete ofizer ta neshto im se stori interesno i iskaha dokument. Paziat gi te dosietata samo deto poniakoga ne znaiat na koi v koe voenno okragie e , ama gi ima. E sega ne znam v sarbia kak e - toi choveka shte si prezeni, az kazvam nashia opit, a ne na kogo kakvo da pravi
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

ми аз представих документ самиздат - къф е проблема?
feicheto
Обратна връзка:

Мнение от feicheto »

E i tova go ima - koito riskuva pecheli, koito ne riskuva ne pecheli. Aide stiga tolkova :) Barza prozedura na choveka pogelavam!
Заключено