Казармата - какво писахте в документите за Букурещ
Казармата - какво писахте в документите за Букурещ
В документа
Schedule 1, Background/Declaration (IMM 0008 E Schedule 1) английски вариант или
Annexe 1, Antécédents/Déclaration (IMM 0008 F Annexe 1) на френски,
в точка 14 има въпрос за военната служба. Иска се род войска, номер на поделението и име на командващия. Какво писахте в тази графа?
Освен това в точка 15 - адресите, какво писахте като адрес за казармата?
Schedule 1, Background/Declaration (IMM 0008 E Schedule 1) английски вариант или
Annexe 1, Antécédents/Déclaration (IMM 0008 F Annexe 1) на френски,
в точка 14 има въпрос за военната служба. Иска се род войска, номер на поделението и име на командващия. Какво писахте в тази графа?
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
Igor,
ако не си бил във армията пишеш S.O. (ако попълваш на френски) или N/A (ако попълваш на английски).
А ако си служил си отваряш военната клнижка и там пише всичко. Видът войска и чина ти естествено трябва да го преведеш но имената на началниците също ги има. Миже да не са ти били преки но това не е важно.
ако не си бил във армията пишеш S.O. (ако попълваш на френски) или N/A (ако попълваш на английски).
А ако си служил си отваряш военната клнижка и там пише всичко. Видът войска и чина ти естествено трябва да го преведеш но имената на началниците също ги има. Миже да не са ти били преки но това не е важно.
Ааа, лесно ви е на вас, отваряш си военната книжка и там пише...
Ама на мен военната ми книжка е в последния сандък в мазето в Сърбия.
Дано мишките не са я изяли, че 17 години седи в мазето.
Ясно, ще ангажирам някой да я открие и да ми прочете какво пише вътре, аз вече не си спомням....
Слобо, слободо! Слобо, слободо! Станислав, няма да ми закачаш иконата на Слобо!
Ех, Баба Яга, всяка неделя се каня да дойда.
Тази събота се бях заканил да отида на срещата в Люлин, че съм от София (това е едно малко населено място покрай този знаменит квартал), ама пак не се получи. 
Ама на мен военната ми книжка е в последния сандък в мазето в Сърбия.

Слобо, слободо! Слобо, слободо! Станислав, няма да ми закачаш иконата на Слобо!
Ех, Баба Яга, всяка неделя се каня да дойда.

Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
1 писах както следва:точка 14 има въпрос за военната служба. Иска се род войска, номер на поделението и име на командващия. Какво писахте в тази графа?
-род войски
-номер на поделението
-име на ком.на поделението
2.писах града,в който е поделението
по въпроса доложих

-
- Обратна връзка:
veche se napisa kakvo triabva da se popalni i kade, ama na magat mi mu iskaha i kopie na voennata knigka s prevod. Osobennoto e, che nie opraviahme dokumentite v Paris, zashtoto vzehme Certificat de selection ot Bruxelles, ama sigurno li e che nikoi niama da proveriava ili pone da sravni neshto,ta niakoi kaza na choveka da pishe po pamet. Viarno e ,che ima razliki v iziskvanite dokumenti ot posolstvo do posolstvo, ama da se proveri tochno ne prechi! Osven tova, ako pishesh po pamet si zapishi kakvo si napisal tochno, che tuka v Canada kato doidesh vse namirat ot kade da sravniavat i kato vidiat nesaotvetstvie i te pogvat zashto taka - ta varvi i obiasniavai!
Koito iska, moge vsichko da postigne rano ili kasno
не се проверява, според мен и не виждам как може да се провери?
да звъннат в МО в щаба и да поискат по име и ЕГН папката на някой си?
и ония да си мръднат гъзЪ и да се разровят по мазетата за подобна информация и без пари?
невъзможно.
надявам се не си въобразявате,че бг армията има компютри с бази данни и мрежа
или предоставя информация за всеки бивш военнослужещ срещу обаждане от канадското посолство
да звъннат в МО в щаба и да поискат по име и ЕГН папката на някой си?
и ония да си мръднат гъзЪ и да се разровят по мазетата за подобна информация и без пари?
невъзможно.
надявам се не си въобразявате,че бг армията има компютри с бази данни и мрежа

или предоставя информация за всеки бивш военнослужещ срещу обаждане от канадското посолство
-
- Обратна връзка:
e ne estestveno, che niama da zvaniat da proveriavat, no shte ti poiskat primerno dokument kadeto da pishe tova koeto si pisal ti v doumentite, a takav izdavat po regionalno voenno okragie kadeto si zaveden posledno - i sam sigurna, zashtoto na magat mi mu izdadaha ponege po vzrivovete ofizer ta neshto im se stori interesno i iskaha dokument. Paziat gi te dosietata samo deto poniakoga ne znaiat na koi v koe voenno okragie e , ama gi ima. E sega ne znam v sarbia kak e - toi choveka shte si prezeni, az kazvam nashia opit, a ne na kogo kakvo da pravi
Koito iska, moge vsichko da postigne rano ili kasno