По въпроса за социала-отговор на моя си въпрос
- nibis
Здравейте !!! Знае ли някой , ако например , излизаш от социалка , намирайки си работа и след месец и половина те уволняват . Колко време трябва да мине за да поискаш наново ? . Веднага след уволнението вьзможно ли е ? Имайки предвид , 4е не мове да излезнеш на безработица , защото нямаш нужните 4асове заработени . Мерси ........
Ами защо не кандидатствате още на интервюто в БГ за социал. Така по-бързо ще ви дойде времето, а току виж, че като пристигнете тук, са ви го отпуснали няколко месеца преди това и са ви се натрупали едни мъни, едни денги-мале мила. Нали в БГ всички знаят как тука бият с пачки по главата.
Не бих искал да изказвам лично мнение, за това, каво мисля за такива като вас, защото сигурно ще бъда изтрит..........
Не бих искал да изказвам лично мнение, за това, каво мисля за такива като вас, защото сигурно ще бъда изтрит..........
Ама хора, вий направо сдавате багажа! И кво ви пука, като са на социал ? Аз направо се чудя вече как може да се хабите с толкова емоции за тоз социал ?rr123 написа:Ами защо не кандидатствате още на интервюто в БГ за социал. Така по-бързо ще ви дойде времето, а току виж, че като пристигнете тук, са ви го отпуснали няколко месеца преди това и са ви се натрупали едни мъни, едни денги-мале мила. Нали в БГ всички знаят как тука бият с пачки по главата.

И като пишете така язвително поне олеква ли ви ?
Това е поредната тема, която трябва да бъде заключена. Ало модоветеееееееееееееееееее
За да не се повтарям се цитирам.
За да не се повтарям се цитирам.
Последно промяна от Таратор на Пон Юни 13, 2005 8:32 pm, променено общо 1 път.

A как е в Онтарио?
Това за трите месеца чакане е за Кебек ,а някой ще каже ли след кой месец може да се кандидатства за социал в Онтарио.Знам колко е лошо и неморално да си на социал и затова ми спестете негативните си коментари по темата...
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Има големи скапаняци, които се гордеят с това, че работят...
Ами че това е съвсем нормално бе, ********, с това ли ще се хвалите!
********!
Ами че това е съвсем нормално бе, ********, с това ли ще се хвалите!
********!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
dakel1 написа:
или от заплатите на тези дето работят :idea:
Я ми кажи ти сега като си със широка душа откаде идват тези пари за социала от ваздуха лиЕй, много лошо племе сме- Вие дето не сте на созиал-какво ви пука за другите или може би нещо вие яд...! Бас държа , че изобщо не ви пука за Канада , а за вашата си дребна душичка- сакън да не е ПРЕЗАКАНА