Системен админ или графи4ен дизайнер

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ticotey

Системен админ или графи4ен дизайнер

Мнение от ticotey »

Здравейте, много се кефя на форума,защото съм решил да подам документи за Канада и намирам отговор на пове4ето си ?. Проблема ми е 4е 6те полу4а диплома за завър6ено образование през септ живот и здраве, а искам да си подам документите о6те сега. Да пи6а ли 4е имам диплома или как да приложа академи4на справка. Завър6вам Информационни технологии-работил съм като графи4ен дизайнер и системен администратор-коя оот 2те професии е с по голвма тежест? Благодаря предварително
Аватар
some

Мнение от some »

Struva mi se Sys Admin si e bash IT.
Koia e s poveche tezest? - Ami viz lista na tarsenite profesii na officialnia site.
Ne sam zabeliazal da imat poveche ili po malka tezest, ako se namestvash v toia list s koiato i da e ot dvete, togava ok.
Inache posle za rabotata tuka, she triabva da izberesh taia s koiato po lesno she si namerish rabota :)
Demek tarsish i dvete a kvoto izskochi.

Uspeh!
Аватар
trans

Мнение от trans »

Как точно си и 2-те :shock:
Father John

Мнение от Father John »

Увамжаеми/а младежо/девойко, ако искаш пиши, че си пазач на "топливо" или шеф на екарисажа... Всичко онова, което можеш да докажеш с документи и ти носи необходимия брой точки, ще ти свърши работа за получаване на сертификата за селекция.
ttt

Мнение от ttt »

Ако си си взел/а/ вече държавния изпит, можеш да си извадиш удостоверение, че си завършил/а/ висшето си образование и академична справка. Преводът на тези два документа ще съдържа цялата информация, която интересува хората от Виена. А на интервюто ще занесеш и дипломата и нейния превод... Ако не си - можеш да си извадиш само академична справка и служебна бележка, че си завършил семестриално.
Колкото до професиите, пише се всичко, което можеш да докажеш с документ.
vlassakieva

Мнение от vlassakieva »

Образование, за което няма диплома, не се признава - независимо, че получаването на дипломата е въпрос на време.
Така че по-добре си получете дипломата и кандидатствайте тогава.
Или поне си вземете държавните изпити и представете съответния документ.
Заключено