Zdravete , tarsia momi4e s mnogo dobur Frenski za da kandidatstvame zaedno , moze dori i formalen brak ako e suglasna , abe vaprosa e da vzemem niakaksi intervuto........ste si podadem zaedno dokumentite i posle koi ot kade e.......tel. mi e 0887196776....Nikolay
maksimal написа:Zdravete , tarsia momi4e s mnogo dobur Frenski za da kandidatstvame zaedno , moze dori i formalen brak ako e suglasna , abe vaprosa e da vzemem niakaksi intervuto........ste si podadem zaedno dokumentite i posle koi ot kade e.......tel. mi e 0887196776....Nikolay
Толкова дръзко предложение отдавна не бях чувал!И то без уточнения за финансово възнаграждение.
Такова понятие като безплатен обяд не съществува.
Док............
maksimal написа:Zdravete , tarsia momi4e s mnogo dobur Frenski za da kandidatstvame zaedno , moze dori i formalen brak ako e suglasna , abe vaprosa e da vzemem niakaksi intervuto........ste si podadem zaedno dokumentite i posle koi ot kade e.......tel. mi e 0887196776....Nikolay
Толкова дръзко предложение отдавна не бях чувал!И то без уточнения за финансово възнаграждение.
Такова понятие като безплатен обяд не съществува.
Док............
Що бе.. пробва се човека пък а.м. Може пък да се намери някоя отчаяна девойка дето много да не я интересува възнаграждението пък да и се емигрира много.. и така Проба грешка... ми да