Kakvo bi stan ako chakashta data za interv se omazi za CanPR

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Boris Tonev

Kakvo bi stan ako chakashta data za interv se omazi za CanPR

Мнение от Boris Tonev »

Zdraveite na vsichki,

obrashtam se kam vas sas sledniat vapros ili po-skoro molba, ako niakoi moze da spodeli misli varhu slednia kazus. Az pristignah v Canada prez septemvri /veche sam permanent resident of Canada i t.n/, no priatelkata mi e vse oshte v Sofia i zapochna prozedurata samostoiatelno kato poslednoto, koeto poluchi ot Viena e pismo, s koeto ia informirat che shte bade pokanena na interview vtorata polovina na 2005 godina. Po red prichini nie smiatahme che nai-dobriat variant e tia sama da mine interviewto i da doide pri men, no tai kato vremeto veche napredva i za dvamata ni e mnogo trudno da zaiveem razdeleni si mislim da se ozenim liatoto i ako ne se poluchi s interviewto az da ia izdarpam po programata za parrainage. Vaprosat mi e ako se ozenim tova shte promeni li s neshto statusa i na samostoiatelen kandidat i dali shte e problem po vreme na interviewto /ako ima vse pak takova/. Ako se ozenim tova znachi li che i az shte triabva da se vrashtam na interviewto v Bg ili tia shte moze da ia prodalzi sama do kraia. Shte sam vi mnogo blagodaren ako mi kazete kakvo mislite po tozi vapros i koe bi bilo nai-pravilnoto reshenie ot nasha strana. Blgodaria vi predvaritelno.

Boris
Boris Tonev

Мнение от Boris Tonev »

Iavno nikoi ne se e sblaskval s takav problem dosega
lidiya
Обратна връзка:

Мнение от lidiya »

Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Борис, казусът ви е интересен! Лично аз нямам достатъчно информация, за да ви дам най-правилния съвет, но ви давам този е-майл /със съгласието на неговата притежателка/ :D , чрез който може да установите контакт с човек във подобна ситуация. Пишете! Ще научите доста полезни и интересни неща! Успех! :beer:

verginiyabrisson@yahoo.com
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Заключено