Malko po-sweja informaciq za Health Insurance
Malko po-sweja informaciq za Health Insurance
Znam 4e se e pisalo po oshenie na towa kade se prawqt zdrawni zastrahowki na rodnini kogato idwat na visita w Canada, no kato 4e li se nujdaq ot po-sweja informaciq. Interesuwa me sashto taka i kakwo pokriwat zastrahowkite, tai kato dokolkoto znam plashtat se ne malko pari pak nakraq izliza 4e te osigurqwat kolkoto da idesh do walking clinic i da ti kajat 4e polojenieto ti ne e mnogo OK, no ot tuk natataka ti si plashtash wsi4ko. Shte bade dobre da mi dadete informaciq ot parwa raka, nqkoi koito skoro e prawil neshto podobno.
- Здравна застраховка или Visitors Insurance може да се направи за определена сума ($10,000; $25,000; $50,000 или $150,000).
- Цената зависи от възрастта на застрахования и избраната сума.
- Visitors Insurance направен в Канада включва: прегледи при домашен лекар (GP); Ambulance; Престой в болинца; лечение при специалист; лабораторни изследвания; медикаменти и лекарства и зъболечение (до $500).
- Примерна цена: за сума от $25,000; за възраст от 61 до 70 години е $4.00 на ден.
- Такава застраховка може да се направи и в България (За предпочитане с голяма международна компаниа). До колкото знам, цената там е подобна на тази в Канада. Разликата е, че канадските компании контактуват директно с болниците и разплащането за лечението става между тях.
- Аз работя към финансова брокерска компания и имаме договори с няколко Travel and Visiors Insurance Компании. Ако ти трябва повече информация ми изпрати e-mail или лично съобщение.
- Цената зависи от възрастта на застрахования и избраната сума.
- Visitors Insurance направен в Канада включва: прегледи при домашен лекар (GP); Ambulance; Престой в болинца; лечение при специалист; лабораторни изследвания; медикаменти и лекарства и зъболечение (до $500).
- Примерна цена: за сума от $25,000; за възраст от 61 до 70 години е $4.00 на ден.
- Такава застраховка може да се направи и в България (За предпочитане с голяма международна компаниа). До колкото знам, цената там е подобна на тази в Канада. Разликата е, че канадските компании контактуват директно с болниците и разплащането за лечението става между тях.
- Аз работя към финансова брокерска компания и имаме договори с няколко Travel and Visiors Insurance Компании. Ако ти трябва повече информация ми изпрати e-mail или лично съобщение.