Molja, pomognete mi sys savet kak da opravja slednata byrkotija:
Pratih si pasporta za viza v Bukurest s UPS i kazah na kuriera 4e trjabva da e dvuposo4no.
Toj kaza O'K, no 4e vrystaneto go plastam sled kato pristigne.
Izpratih go. Za po sigurno pitah v centralata na UPS, no te mi kazaha, 4e ne bilo vyzmovno vrastane.
Sega kak da opravjam taja moja glupost. Njakoj patil li e taka?
Molja dajte mi syvet!
BLAGODARJA!
OOOPS! Izpratih si pasporta ednoposo4no, molja pomost
OOOPS! Izpratih si pasporta ednoposo4no, molja pomost
Всичко е в мярката
Ne se trevoji! Dnes to4no polu4ihme na6ite vizi 4rez UPS. Na men mi biaha kazali sa6toto, no v kraina smetka niama6e nikakav problem. Edinstvenoto, koeto me nakaraha da napravia be6e da se obadia po telefona ili sas e-mail do posolstvoto i da potvardia, 4e iskam vra6taneto da stane pak sas UPS. Predpolagam, 4e sa ti kazali kakav e klientskia ti nomer. Prodiktuvai go na slujitelia v posolstvoto i mislia, 4e niama da ima6 problemi. Da ne zabravi6 da kaje6 da ti go pratiat za tvoia smetka. Taka ili ina4e ot UPS prilagat kam pratkata ne6to, na koeto kazvat obratna tovaritelnitsa i tia e dostata4na za vra6tane na pratkata. Na men mi se struva, 4e ima niakoia slujitelka tam, koiato ne e mnogo v 4as. Uspeh! nadiavam se da niama6 problemi. Pri nas vizite doidoha to4no za 2 sedmitsi.
- miloto
- Обратна връзка:
UPS
Ne se pritesniavai, shte ti go donesat obratno. Ako li ne, az imam chovek v UPS i shte opravim neshtata.
No varianta s Trankov ne e zle. Probvai. Uspeh
No varianta s Trankov ne e zle. Probvai. Uspeh
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
-
- Обратна връзка:
Ne se trevoji, ste ti varnat pasportite i ste platish togava. Taka se procedira. Za po- sigurno pishi na posolstvoto pismi, v koeto da obiasnish, che ste zabravili da prilojite pismo, v koeto molete da vi badat varnati pasportite sas sastata slujba, no te znaiat, taka che ste go napraviat. Napishi imenata, a sasto i nomera na dosieto si.
...
blagodarja vi mnogo za byrzite otgovori i uspokoenieto!
Uspeh na vsi4ki v Kanada!
Uspeh na vsi4ki v Kanada!
Всичко е в мярката
Nie izpratihme minalata sedmica pasportite chrez UPS. Slujitelkata me predupredi predvaritelno da napisha pismo do posolstvoto che iskam po sastata kurierska slujba da mi se varnat obratno. Taka che tova koeto mojesh da napravish e da pusensh email do posolstvoto. Pishi da ti gi varnat obratno chrez UPS, za vasha smetka. Pishi zadaljitelno file nomera si.
Taka che ne se pritesnjavay..
Taka che ne se pritesnjavay..