Tarsi se kola za perevoz !!!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
janyz

Tarsi se kola za perevoz !!!

Мнение от janyz »

Zdraveite, nie sme ot mesec v Montreal , i ot 1 juli se mestim v druga kvartira ! Imame nuzda ot van ili kola ,podhodjashta da prevozim edin matrak (2000/1400 mm),malak TV i rachen bagaz ot metro Z. Talon do metro G. Vanie!Za sazalenie samo tova nie " pokashtinata" ! Ako moze njakoi da sadeistva(estestveno sreshtu normalno zaplashtane) s kola shte badem mnogo blagodarni ! Blagodarja na vsichki predvaritelno !!!!
PS:
Pri dobra oferta ima i drugi zelaeshti bulgari za prekarvane na bagaz !
"По -добре да пренапишем живота си,отколкото да се мьчим да го слепим"
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Батето не ви ли е познат? :wink:
Невъзможното е предизвикателство!
Botzo

Мнение от Botzo »

darklady написа:Батето не ви ли е познат? :wink:
Дарки, батето кара TIR. Ако го наемат само горивото ще им струва точно толкова колкото самите те да си купят един VAN например.
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Botzo написа:
Дарки, батето кара TIR. Ако го наемат само горивото ще им струва точно толкова колкото самите те да си купят един VAN например.
Въобще не зная Батето какво кара!
Просто се сетих за него ........
Botzo

Мнение от Botzo »

janyz,
ти провери ли в руските весници?
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Botzo написа:
Абе Батето май отдавна не кара ТИР и най-добре е той самия да се изказва за себе си :wink:
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

miteto написа:Абе Батето май отдавна не кара ТИР и най-добре е той самия да се изказва за себе си :wink:
Но, Мите как така сам ще се изказва Батето за себе си?!!!! :roll: Нали първо трябва радиостанцията да се изкаже по въпроса за него!??? :wink:
Joy

Мнение от Joy »

Предполагам,че Боцо имаше впредвид, че съвсем не им е нужен професионален шофьор за да се споменава името на батето или предположения за познанство. Всеки (или почти всеки) тук е шофьор и една голяма част са с ВАН.
bateto

Мнение от bateto »

Mи първо не караm тир, Ботцо неволно mе понижи,второ с удоволствие бих поmогнал ,но 1 юли е делничен ден и съm на работа,а за събота и неделя след 1ю. вече съm ангажиран и трето бих дал едно предложене,ако не наmерите транспорт mоже да пробвате да наеmете Ван за 2 часа ще се справите ,цените започват от 20д. на час плюс таксите и горивото.
Последно,квартала около mетро Г. Вание mного mе кефи,това е второто mесто в града където бих отишъл да живея след mоя квартал,става дуmа от позицията mи на новодошъл под наеm.
Пожелаваm ви успех.
Botzo

Мнение от Botzo »

bateto написа:Mи първо не караm тир, Ботцо неволно mе понижи.....
Тук се извинявам. С такова впечатление бях останал. Вината е моя!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

darklady написа:
miteto написа:Абе Батето май отдавна не кара ТИР и най-добре е той самия да се изказва за себе си :wink:
Но, Мите как така сам ще се изказва Батето за себе си?!!!! :roll: Нали първо трябва радиостанцията да се изкаже по въпроса за него!??? :wink:
Защо се подиграваш с човек, когото не познаваш?
Защото другите го правят ли?
Не съм очаквал от теб да се държиш така...
Не знам дали той е радиостанция, и от твоите постинги лъха малко на поздравителен концерт, така че при всички случаи сте колеги в това отношение...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
bateto

Мнение от bateto »

Донт уори,тейк изи,иmаше на вреmето една такава песен от Коктейл с Тоm Круз и после продължаваше с припева -Бахаmа ,Джаmейка ...
Незнаm дали го поmниш ,но по mое вреmе беше култов филm,особенно със сцената когато Тоm се хвана на бас с бившия си ортак,че ще я свали срещу 50д.След като я заби на бара ,оня извади 50те кинта да mу ги дава ,но Тоm mу пусна запалката си по протежение на барплота и mу каза -Не,работата ще е свършена ,когато краката са във въздуха.
Иmаше и един друг лаф ,който mи е останал в съзнанието.След като се бяха разкарали като колеги от един бар в НЙС след вреmе като се срещнаха на един остров на Карибите,ортакът mу беше свалил една mлада mилионерка и я сочеше на Тоm от разстояниее с неприкрита гордост от постижението си-Ето тази е.
А Тоm небрежно и лаконично -Аха,тая дето очаква някой да я забележи.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

ИвХайду, какво си се заял пък ти с дарклейди из целия форум ?
Не разбра ли че говори точно за себе си, самоиронизира се така да се каже ако ти е познат термина ? Чети по-внимателно и спри да раздаваш правосъдие, има достатъчно адвокати из форума ( дано да не се обадят и те, де :roll: ), плииииззззз :evil: !!!! Дарклейди не е тийнейджър, сама ще отговаря ако някой и се обиди :roll: .
Циганите - на Сатурн !
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

anxeli написа:ИвХайду, какво си се заял пък ти с дарклейди из целия форум ?
Не разбра ли че говори точно за себе си, самоиронизира се така да се каже ако ти е познат термина ? Чети по-внимателно и спри да раздаваш правосъдие, има достатъчно адвокати из форума ( дано да не се обадят и те, де :roll: ), плииииззззз :evil: !!!! Дарклейди не е тийнейджър, сама ще отговаря ако някой и се обиди :roll: .
Ти пък какво си се заяла с мен???
И откога почна да анализираш Дарклейди?
Познат ми е термина "самоанализиране", не съм чак толкова тъп, за колкото ме мислиш...
Аз чета внимателно, нещо, което не бих казал за някои други...
А това, че казвам на Дарклейди да не се заяжда с Боцо, е просто приятелски съвет, а не правосъдие.
И както сама казваш, Дарклейди сама ще отговаря, не е нужно да се правиш на неин адвокат...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

IvHaydu написа:Ти пък какво си се заяла с мен???
И откога почна да анализираш Дарклейди?
Познат ми е термина "самоанализиране", не съм чак толкова тъп, за колкото ме мислиш...
Аз чета внимателно, нещо, което не бих казал за някои други...
А това, че казвам на Дарклейди да не се заяжда с Боцо, е просто приятелски съвет, а не правосъдие.
И както сама казваш, Дарклейди сама ще отговаря, не е нужно да се правиш на неин адвокат...
Не те мисля за тъп, не се заяждам с теб и релакс малко.
Твоя спаринг партньор не е във форума в момента.
Циганите - на Сатурн !
Заключено