privet na vsi4ki :)

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Deskata
Обратна връзка:

privet na vsi4ki :)

Мнение от Deskata »

Zdraveite :D ,imam edin vapros koito me pritesnqva i nqma kam kogo da se oabrna za pomo6t ,zatova go pravq tuk .Ve4e sam na vtoriq formulqr za Quebec ,no ima edin vapros 12-ti ,v koito se iska ime ,adres i telefon na 4ovek s grajdanstvo v Quebec ili postoqnen statut .Fatalno li e ,ako ne poznavam takav 4ovek i ne napi6a ni6to ?
Zdraveite ,nqmam tarpenie vsi4ko tova vednaj zavinagi da priklju4i da se prizemq na kanadska zemq .A o6te sam na sredata na patq,maka
marinaro

Мнение от marinaro »

Не, не е фатално. Стига останалите ти показатели (обазование, години, стаж, езици и т.н.) да са добри. Ние не бяхме писали нищо по тази точка и нямахме проблеми на интервюто.
Any
Обратна връзка:

Мнение от Any »

moje i da ne e fatalno, no te mnogo dyrjat na tova. Nas na interviuto ni razpitvaha mnogo za priatelite. Osven tova, mislia che nosi tochki. :D
daisy

Мнение от daisy »

Desi,
dokolkoto sam zapoznata ne e fatalno v nikakav sluchai. Tozi fact - poznatite v Quebec ti nosiat mnogo po-malko tochki v sravnenie s ezikovite poznania, profesionalnia ti opit i godinite estestveno. Taka che ako te sa v dobri granitzi, niama6 seriozen povod za pritesnenie. Isnenadana sam otchasti che spomenavash za tozi vapros pri vtorite dokumenti. Toi prisastva i v parvite, ne si li go zabeliazala? a shtom si poluchila vtosite tova oznachava samo edno - haresana si za potenttzialen quebekar. Aki imash i pari da supportnesh protzedurata si ne se trevoji izlishno. Naskoro niakoi spodeli za sashtia problem - lipsa na poznati v Quebec i razkaza kak saforumtzi sa go poeli oshte ot letishteto bez da se poznavat lichno predi katzneto. Horata v tozi forum praviat chudesa, da znaesh :D Jelaia ti uspeh!
Joy

Мнение от Joy »

Не много по-малко,а САМО ЕДНА точка!

Колкото и да му бутахме на Петров адреса на приятели,той не прояви никакъв интерес към него!Каза,че това за него не е от значение!
Адреса на ваши приятели е като част от графата за адаптивност.Ако вие му покажете,че сте достатъчно инициативни и адаптивни-способни да се справите и сами в началото-това е 100 пъти по-добре,отколкото факта,че има на кой да разчитате!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Здрасти Деска! :D
Не, не е фатално, но е добре да имаш записан някой човек...
Ако можеш да измислиш нещо, няма да е лошо...
Успех! :D
:beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено