Образованието в Канада или Европа?!?!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
limon4eto
Обратна връзка:

Образованието в Канада или Европа?!?!

Мнение от limon4eto »

Интересно ми е да знам мнението ви,за това дали е по-добре да се кара колеж и да се продължи обучението (говоря за френски) тук-в Монтреал,или в Европа...примерно Франция,Брюксел..и други френско-говорящи...

Кое според вас е по-доброто?!?!
Tu sais, je n'ai jamais étais aussi heureux que ce matin-là.....et et je me souviens, je me souviens très bien...de ce que je t'ai dit ce matin-là...:P
Joy

Мнение от Joy »

:D По-добро за какво, бе лимонче?

Не мисля че има разлика в качеството на обучение ако избереш добър колеж тук или там, но има голямо значение това, къде смяташ да работиш после с полученото образование. В Европа може да е трудно с американска диплома, както и тук с европейска.
limon4eto
Обратна връзка:

emi..

Мнение от limon4eto »

Просто се чудя кое е по-доброто...все трябва да има някаква разлика м/у тук и там...дори и от гледна точка на плащането за обучение и т.н..просто ми е интересно,защото се замислям да продължавам да уча там колеж-а...
Tu sais, je n'ai jamais étais aussi heureux que ce matin-là.....et et je me souviens, je me souviens très bien...de ce que je t'ai dit ce matin-là...:P
Joy

Мнение от Joy »

Ами то заплащането е различно между различните страни в Европа, та и между различните колежи, както и между различните колежи тук... :roll:

А за качеството...всичко си зависи пак от учебното заведение.
Но ако така или иначе смяташ тук да се реализираш, със сигурност е по-добре местно образование! Ако пък ти остава един семестър, не си струва местенето. Всичко според "зависи".
Заключено