Цитат:
http://www.ledevoir.com/2003/11/10/40272.html
Кратък цитат :
De même, l’accès à l’aide sociale sera limité «dans le cas des immigrants indépendants qui ont été admis au Québec conditionnellement à leur capacité d’assurer leur subsistance au cours des premiers mois suivant leur arrivée au Québec».
Dade,ama tova znachi,che prez pyrvite 3 mestes niama da te dopusnat do pomoshti ili pone broia na dopusnatite shte e ogranichen,tyi kato si se podpisal veche,che shte pristignesh sys suma,koiato da ti osigyri prebivavaneto prez pyrvite 3 mesetsa.
A za posle mai niama da e problem ,ako imash nujda,taka li e?
Социал и недвижими имоти
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
hm
a togava zashto ste prehvarliali apartamentite na vashe imeIvHaydu написа:Марк, аз наистина не смятам да ползвам социала, но ако ми се наложи, няма да се правя на ощипана госпожица... За мен благото и доброто на семейството е първостепенна задача, и всякакви разсъждения на тема колко е недостойно да си на социал ми се струват куха риторика... Разбира се, ако можеш да се хванеш на работа, а предпочиташ да стоиш на социал, това е друго нещо...
Идеята ми беше да ми дадете линк към сайта с условията за получаване на социал и да ми дадете съвет как да постъпя тук, в БГ...
А и не разбирам връзката между притежаването на недвижим имот, в който живеят родителите ти, и социала...
Значи, какво излиза, че за да съм ОК в Канада, трябва да лъжа? Или да си изхвърлим родителите на улицата?
Никъде не съм заявявал дори намерение да продавам недвижимо имущество. Парите, които съм декларирал в документите, са достатъчни за първоначално установяване в Квебек според собственото им правителство. Тогава какво искат? Какви апартаменти, какви 5 лева?
Влади, можеш ли да дадеш по-подробно инфо за този твой познат човек - как е кандидатствал, изобщо цялата процедура.
Поздрави!
:beer:
zashto vaobshte ste gi deklarirali
ne se pritesniavai
s 5000 moje da izdarjite i ako v kraen sluchai ne mojesh da si namerish rabota po specialnostta - restorantite vinagi naemat
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Re: hm
Ivane, spokojno, re6enia tuk ima mnogo, i ne zabrawiaj wamojnostta za u4ene, niakoj smiatat i to ne bez osnowanie (a s finansowi argumenti), 4e u4eneto e mnogo po-dohodno i polezno ot sociala.KolioBalkanski написа: a togava zashto ste prehvarliali apartamentite na vashe ime
ne se pritesniavai
s 5000 moje da izdarjite i ako v kraen sluchai ne mojesh da si namerish rabota po specialnostta - restorantite vinagi naemat
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Re: hm
Мен от учене не ме е страх!Mark написа:Ivane, spokojno, re6enia tuk ima mnogo, i ne zabrawiaj wamojnostta za u4ene, niakoj smiatat i to ne bez osnowanie (a s finansowi argumenti), 4e u4eneto e mnogo po-dohodno i polezno ot sociala.KolioBalkanski написа: a togava zashto ste prehvarliali apartamentite na vashe ime
ne se pritesniavai

Даже предпочитам да уча, вместо да правя някои други неща...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!