Za visa po sponsorska programa (spouse)
-
Za visa po sponsorska programa (spouse)
Ima li niakoi koito da znae v kakv srok sled kato otida na iterview v Bucharest (dano e uspeshno:) ) shte mi dadat visa ili tam kakvoto davat po sponsorkata programa. Ima li niakoi koito shte hodi na interview na 07.06.2005?
-
Отг
Ами кандидатствам по спонсорска програма, съпругът ми ме спонсорира и сега ме викат на интервю в Румъния та не знаем дали на същия ден ще ми дадат там каквото виза или PRcard или ще чакам след интервюто още Някой ми каза, че след време ще трябва да си пратя паспорта до посолство, а пък друг че веднага ще мога да тръгна разбира се ако интервюто мине успешно
Та питам ако някой е бил на интервю и е бил по същата процедура колко време след самото интервю е можел да пътува за Канада 

Аз също бях по тази програма, но не съм подавала документите в Румъния и не съм много наясно.Предполагам, че всичко е според зависи.А ПР картата я получаваш тук в Ка като пристигнеш и си дадеш адреса на летището.Съжалявам, че не мога да ти помогна с по-точна информация.То и тия в Румъния са доста келави.Мен дори ми отказаха виза за Канада първия път, нищо че съм омъжена за канадски гражданин.
Успех!
Успех!
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Стойнев би ли споделил кога подаде документите за спонсорство? Аз ги изпратих за жена ми в началото на Май и нямам на идея колко се чака.Stoynev написа:На мен съпругата ми е на интервю на 17.08.2005. Ще ти бада много благодарен Принцеске ако след интервюто ти, напишеш малко подробности (дали дават веднага визата, какво питат и т.н.)
Благодаря

- Stoynev
- Обратна връзка:
Аз сам през Квебек и ще се забавиат моите докум. пове4е от твойте.
Докум. ги пуснах на 24.01.2005. Ама аз загубух 2 месеца докато вземем сертификат, период който ти го пропускаш. При мене се о4ертава вси4ко да приклю4и за 7 месеца, зна4и тези които са по федералната програма би требвало да приклю4ат вси4ко за 5 месеца.
Докум. ги пуснах на 24.01.2005. Ама аз загубух 2 месеца докато вземем сертификат, период който ти го пропускаш. При мене се о4ертава вси4ко да приклю4и за 7 месеца, зна4и тези които са по федералната програма би требвало да приклю4ат вси4ко за 5 месеца.
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
-
Отговор
Здравейте,
Веднага като се върна от Румъния ще пиша как е минало, какво са ме питали и след колко време ще мога да замина Аз лично не съм си подавала документите в посолството в Румъния Съпругът ми стартира процедурата от Канада и там подаде всички документи, подаде ги през януари /също той живее във федералната част на Канада/ та подаде ги там и след месец два след като са го одобрили там за мой "спонсор" те са ни пратили файла в посолството в Букурещ и от там ме викат на интервю Това е за сега ако все пак някой раэбере колко време след интервюто ще ме пуснат да замина моля да пише, че трябва и едно моренце да направя преди да замина
Веднага като се върна от Румъния ще пиша как е минало, какво са ме питали и след колко време ще мога да замина Аз лично не съм си подавала документите в посолството в Румъния Съпругът ми стартира процедурата от Канада и там подаде всички документи, подаде ги през януари /също той живее във федералната част на Канада/ та подаде ги там и след месец два след като са го одобрили там за мой "спонсор" те са ни пратили файла в посолството в Букурещ и от там ме викат на интервю Това е за сега ако все пак някой раэбере колко време след интервюто ще ме пуснат да замина моля да пише, че трябва и едно моренце да направя преди да замина