Самолетни резеваций

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Дякон Игнатий

Самолетни резеваций

Мнение от Дякон Игнатий »

Абе гледам и не вярвам на ушите си....
К'ва е тая работа с тия самолети,резерваций за след 2-3-4-5 месеца след визите .
Така ли е със самолетите?
Простете мен невежата, ама аз ако съм хващам първия полет па бил той чехите, англетата,франсетата или лалетата......
Знам,че има различен трафик в годината ама т'ва са не търпи.
Ша имам виза и ша пътувам след 1/2 година.. :shock: ,е па ша умра от очакване.......
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
tu5
Обратна връзка:

Мнение от tu5 »

Доколкото знам ти можеш да си направиш резервация и без да имаш виза???
A bad excuse is better than none.
lidiya
Обратна връзка:

Мнение от lidiya »

za6to taka 4ak sled polovin godina?
kyde go 4etohte tova?
az si misleh, 4e kato si pla6ta6 i si pytuva6...tova e.
na men moite poznati sa mi kazali, 4e ne e 4ak takyv problem.
Melody

Мнение от Melody »

Прав си, tu5. Не е проблем да си направиш резервация, ако нямаш виза. Въпросът е, че обикновено има Ticket Time Limit (т.е. последна възможна дата за издаване на билета) и е хубаво да можеш да предвидиш горе-долу кога ще имаш възможност да си го купиш. Предполагам, че някъде биха могли и да ти продадат билета без да имаш виза, но обикновено агенциите се страхуват, ако клиента не получи виза, а си купи билет, после да не дойде да прави скандали за връщане на билет, защото това не винаги е възможно и не е цялата сума, и тъй като клиентите обикновено не са запознати детайлно стават проблеми. Но, ако имаш идея кога ще пътуваш, можеш да си направиш резервация, защото е вярно, че местата се изчерпват за месеци напред - особено за ниските класи и за ниските сезони.

Поздрави!
tochica

Мнение от tochica »

както казва Мелъди най-вероятно , защото ниските цени за един полет свършват най-бързо , след това са следващите цени и така докато се стигне до бизнес класа или първа класа .
а също така е възможно да има места от софия до париж , но не и от париж до монреал , за същия период ( например ) .
резервация не ви задължава с плащане , така че моят съвет е да си направите резервации в някакъв разумен срок , за да се възползвате от най-изгодните цени .
това разбира се в случай , че нямате неограничен бюджет за билети , тогава наистина отпада търсенето на промоционни цени , по-изгодни варианти - първия възможен полет и айде .

а който пътува от / за Монреал с международен полет след юни , ще може да види реконструираната част , която ще бъде отворена за пътници от този период вече .

успех .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

kakvo se chuidte na rezervacii za sled polovin godina! Edni bulgari, poneje sa misleli, che sa edinstvenite patuvashti v tazi posoka, podcenili polojenieto i ne si napravili rezervaica, ta sega imat vizi ot niakolko meseca i ne mogat da zaminat predi sredata na iuni i mnogo gi e iad!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Не знам за вас, но ние като тръгнахме преди две седмици да правим резервации, се оказа, че цените се движат около 500 евро за края на юли, а дори не беше ясно дали ще има свободни места. Дори ни попариха, че преди средата на август нямало да може да намерим, дори в злато да платим. Намерихме си все пак за този пусти юли, пак на 500 евро на човек.
Та така - ако не ни мине котка път, ще пътуваме края на юли.
lidiya
Обратна връзка:

Мнение от lidiya »

independent,
za kyde 6te pytuvate? za montreal li?
Di ana
Обратна връзка:

Мнение от Di ana »

Za tezi,koito ste patuvat prez septemvri..i po specialno do Calgary(neznam dali vazi i za drugite destinacii)...
Condor vse oste imat mesta(pone do vchera) na promocionalna cena $99.00 Frankfurt - Calgary...
Koito moze da se zazpolzva da im zvanne...Poleti.com sashto mogat da vi dadat tova info...
Uspeh!!!
Di ana
Обратна връзка:

Мнение от Di ana »

Zabravih da dobavja...
Za tezi, koito si misljat( ima mnogo takiva :shock: ) che september tuk e mnogo studeno i samo zardai tova plashtat pochti dvoini ceni za da doidat po rano...
Tova vaobshte ne taka i ako njamate druga prichina osven vremeto opredeleno ne si struva da se kupuvat high season bileti..
Uchilishteto na decata sahto ne e prichina...sistemata njama nishto obshto s BG i taka ili inache ste go zapishat v nai blizkoto do vas uchilishte....
Priaten Long weekend na vsichki v Canada i ne tolkova "long" na tezi, koito sa vse oste v BG!!!!
:D :D :D
valdes

Мнение от valdes »

Zdraveite, az systo iskam da zamina vyzmojno nai-byrzo, no ne znaq koga trqbva da si napravq rezervaciq, zashtoto ne sym mnogo naqsno s srokovete po procedurata. Moje li nqkoi da kaje, priblizitelno kolko vreme sled medic. pregled ima shansove da se sdobiq s zavetnata viza(pri normalno razvitie na neshtata t.e. bez dopylnitelni izsledvaniq, snimki i drugi)?
med.pregled - 16.05
Rano li e ili e vreme za rezervaciq?
blagodarq predvaritelno!! :D
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

valdes написа:Zdraveite, az systo iskam da zamina vyzmojno nai-byrzo, no ne znaq koga trqbva da si napravq rezervaciq, zashtoto ne sym mnogo naqsno s srokovete po procedurata. Moje li nqkoi da kaje, priblizitelno kolko vreme sled medic. pregled ima shansove da se sdobiq s zavetnata viza(pri normalno razvitie na neshtata t.e. bez dopylnitelni izsledvaniq, snimki i drugi)?
med.pregled - 16.05
Rano li e ili e vreme za rezervaciq?
blagodarq predvaritelno!! :D
Валдес,чадо,като гледам колегите 5-7 седмици след медицинските се получава писмо за виза, а 2-3 седмици след това тескерето със стикера.
Според мен като гледам отговорите на моето питане,се е ***** мамата с тия самолети та мен ако питаш прави си резервация о време, на финала си.....
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
miliv
Обратна връзка:

Мнение от miliv »

imate li ideja prez koja firmae dobre da se kupjat biletite za Montreal i prez koj grad da se leti
orientirobva4no hodene kraja na nov na4aloto na dec
Аватар
holy

z

Мнение от holy »

Аз летях с чехите през март месец. Билетът си го купих 3 дни преди полета. Така, че зависи дали ще има места в момента.
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

lidiya, за Монреал сме се приготвили, пу-пу-пу.
Ние имаме много важни лични причини да се махнем възможно най-бързо оттук. Иначе и на мен ми се ще да си изкарам лятото в България, да наобиколя роднини и познати, да мине сватбата на сестра ми... Обаааче... така де, искам да се махаааам
Заключено