ПИСМООООО ЗА ВИЗИИИИИИИ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
olga
Обратна връзка:

ПИСМООООО ЗА ВИЗИИИИИИИ

Мнение от olga »

Скъпи съфорумци! И на нашата улица изгря слънчице! Имаме си покана да изпратим визи! Докато ми останаха последни свободни минутки, преди да е настъпила риал лудница, пиша ви да се порадвате заедно с нас - знам че го правите искренно :D и да благодаря на всички вас и на всеки поотделно за това, че го има този форум, чи си помагаме, че не сме равнодушни към проблемите един на друг и че разбивате представата на еснафите, които твърдят, че българи в чужбина престават да са общност, не си помагат и други такива дрънканици!
Пожелаваме на всички късмет и чакането да мине приятно! :beer:
Има два начина да живееш живота си. Единият е като мислиш, че няма чудеса, а другият - че всяко нещо е чудо.
Албърт Айнщайн
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Честито!
Лек път насам!
И успех!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
admin

Мнение от admin »

Olga koga ste napravili medicinskite?
olga
Обратна връзка:

Мнение от olga »

Трудно е да се каже точно кога.
На 22.02 имахме дата за медицински, минахме тримата, четвъртия чл.на семейството се наложи да се връща на 10.03, - уж тогава приключихме с медицински , и би могло да се каже че са от 10.03.
Да, ама не - д-р Савчева :twisted: е забравила да разпише формуляра, и се го върнали за подписа й, та ОКОНЧАТЕЛНО медицинските са изпратени на 05.04, а одобрени по информация на МОМ на 14.04.
Това е.
Има два начина да живееш живота си. Единият е като мислиш, че няма чудеса, а другият - че всяко нещо е чудо.
Албърт Айнщайн
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Eeeeee, супер! Има, има чудеса! :D :beer: Олекна ни, щото и ние се притеснявахме за вас!
"Пора порадуемся на своем визу....!" - както пее мосю Боярски!
Все още се надяваме да се видим! :wink: Ако ли не - ТАМ! :D
Успех!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
dvmaystorova

Мнение от dvmaystorova »

Честито и от мен!
Хайде дано да идва и нашият ред , че ни се изчакак чакането :twisted: Тия румънци ни разказват игрите
Лек път и всичко най-добро!
А кога пътувате и с коя авиокомпания?
Sardechni pozdravi! Dilyana
RABO

hi

Мнение от RABO »

Честито и от мен!
Хайде дано да идва и нашият ред , че ни се изчакак чакането Тия румънци ни разказват игрите
Лек път и всичко най-добро!
:thumbsup: :beer2:
Vesi K

Мнение от Vesi K »

Браво на вас!
Да се обадите преди да тръгнете за Канада, та да спретнем една срещица в Добрич!
Vesi K
Аватар
N a n a

Мнение от N a n a »

Ееееееееееее, ЧЕСТИТО! :)
Много се радвам за вас! :) Че май се поизмъчихте...
Приятно ви стягане на багажа :D :D :D
Пък може да ви остане време за една среща във Варна :wink:
olga
Обратна връзка:

Мнение от olga »

БЛагодарим на всички за хубави думи!
Дано при вас да стане по-бързо и безпроблемно!
Макар че мисля, че нашата работа е да вършим това, което зависи от нас, а другото - каквото е писано от съдбата :idea:
Решихме да летим от Варна, с Малев - имаме резервации за 10ти и 24ти юни, по-рано надали ще успеем!
Както се досещате, вече пратихме днес по най-бързия начин зажаднеличките за визи паспортчета!!! Избрахме Интайм - ще видим, колко са коректни и точни! И ще ви пишем! За компетентни - не бих казала. Например, дадоха ни да попълваме едни молби до Н-к аерогара София - моля, да разрешите паспортите ни да напуснат страната по еди каква си причина. Имахме няколко въпроса по тези молби - само си вдигаха рамената - например, за децата двамата родители ли да пишем молбата и други такива.
Както и да е, това са дреболии по сравнение със световната революция!
Успех на всички :beer: :beer: :beer:
Албърт Айнщайн
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Честито Олга :)
Кажи за кой град ще летите :wink: С вас така и не успяхме да се запознаем лично, останахме на етап виртуално познанство и сътрудничество 8) Ама ако сте в посока Монреал, ще се запознаем тук :wink:
Бързо получаване на визите, ползотворно събиране на багажа и приятен полет желае нашето семейство на вашето семейство :D
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
olga
Обратна връзка:

Мнение от olga »

БЛагодаря, Деси, от нашето семейство на вашето семейство!
Ще летим за Торонто, или на 10ти , или на 21ви юни. Можем да се чуваме, а както се очертава, имате там в Мнтрл доста силна агитка , и ще става още по-силна. Така че ще си ходим на гости. Ще отворим бирария Алба в Монреал, и Алба ІІ в Торонто.
Засега работим по твоя списък :beer:
Има ли неща, за които съжаляваш, че не си взела от БГ?
Албърт Айнщайн
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Силно съжаление още не съм изпитала. Може би трябваше да си вземем прибори за готвене (лопатки, черпак и т.н) и нож. Тук не че няма, напротив, има голямо разнообразие. Но си купихме тук един нож (не беше никак евтин) и след една нощ престой в мивката, на сутринта го намерих ръждясал. Приборите за готвене - изпробвах едни евтини, които се оказаха пълен боклук (за което сама съм си виновна разбира се). Сега не смея да си купя цял комплект (а и много скъпо ще ми излезе) затова първо си купих лопатка. Излезе свястна, ама е скъпичка. Сега следва да си купя следващ прибор, за да си допълня комплекта (по-скоро да започна да правя комплект). Покривка за маса си купих само една от БГ. Тук ги открих, но са доста скъпи. За друго не съжалявам. Взехме си от БГ всичко, за което сметнахме че ще ни трябва. Доста рових във форума и списъка ми беше плод на именно това ровене и разпитване на познати, които вече се бяха установили тук. Ако имаш конкретни въпроси, пиши ми на и-мейла, знаеш го. Ще ти отговоря веднага :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
KohrBros

I az imam :)

Мнение от KohrBros »

Zdravejte saforumci,
dnes e happy day i za men. Pristigan mi pismoto -pokana za viza. Medicinski ot 29 mart. Pojelavam uspeh na vsichki chakashti@!
qwerty

Мнение от qwerty »

KohrBros chestito!!!
Towa e strahotna nowina. Dano i nas skoro ni ogree.
Uspeh
Заключено