zdraveite otnovo! kakto ve4e vi pisaxme, ot viena ni kazaxa 4e 6te ni povikat na intervu prez iuli samo ako nqkoi se otkaje ot datata si..ili 4ak prez noemvri!!!!ot tova se poqvixa i samneniqta ni 4e moje bi nqma da ima intervuta prez septemvri i oktomvri????imate li nqkakvo info po tozi vapros????
BLAGODARIM!!!!
intervuta prez septemvri i oktomvri
intervu prez septemvri
Zdraveite, moje li malko pove4e informaciq, obadihte se vav Viena za data ili se qvqvate vtori pat. Pojelavam yspeh.
- boromania
pratixme dokumentie si minalata godina iuni mesez,no te ni poiskaxa o6te sertifikati za frenski,koito da pratim v srok ot edna godina i togava 6teli da ni dadat data.Poneje maja mi be6e v 4ujbina i se varna fevruari tazi godina im pratixme iskanite niva na frenski edva kraq na mart 2005,kato kam tqx prikrepixme i pridrujitelno pismo v koeto gi molim da ni dadat data ako e vazmojno predi avgust poneje maja mi pak trqbva da zaminava..Sa6toto iskane pratixme i po elektronnata po6ta i te ni otgovorixa pak s e-mail 4e mojem da polu4im eventualna data prez noemvri,ili iuli(kakto gi molim)no samo ako nqkoi se otkaje ot svoqta...Eto za6to se 4udim dali 6te ima intervuta prez septemvri i oktomvri????