dali me budalkat ot MOM ?!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
lidiya
Обратна връзка:

dali me budalkat ot MOM ?!

Мнение от lidiya »

na 18 april minah medicinskite, odeve se obajdam za informacia i mi kazvat, 4e bilo rano o6te...da sym zvynnela kym kraia na drugata sedmica.
razbiram velik den i po4ivki , no tova si e napravo myrzel.

dali ima i drugi slu4ai na zabaviane ot tozi period?

/a na niakoi hora im doidoha pokanite za viza na 20-tia den sled med.!!!/
NAT

Мнение от NAT »

Mi neznam dali ot MOM se budalkat ama stra6no me nerviraha ! Na 12-04-2005 napravihme i na6ite medizinski i ve4e 3 pati zvanya i vseki pat mi kazvat obadi se sled 2-3 dni vseki moment 6te doidat novite spisazi! Pri tyah posledniyat spisak bil ot 21-04-2005g. ! Mai ve4e sa po4nali da se gotvyat za letnite po4ivki ili pak o6te gi ma4i proletnata umora ! Za tova predlagam da zapo4nem dagi pritesnyavame egednevno ta dano malko se razmardat i predvigat ne6tata ! :twisted:
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

От МОМ не могат да направят кой знае какво, за да "придвижат" нещата. Единствената информация, която могат да дадат, е тази, която им пращат от Букурещ и Виена. Нямат и особен интерес да "будалкат" хората, така че се запасете с малко търпение.
lidiya
Обратна връзка:

Мнение от lidiya »

MOM kontaktuvat samo s Bukure6t, te li4no mi go kazaha.
kraseto

dali me budalkat ot MOM?

Мнение от kraseto »

Lidiya,nie sashto sme s meditsinski ot 18 april no njamame nishto za momenta.Poneje varvim zaedno s oshte 1 prijatelsko semeistvo-minalata sedmitsa se obajdah az,a tazi sedmitsa v na4aloto moita prijatelka no i na dvete ni kazaha 4e oshte njamat rezultati.Na neja sa dobavili samo tova 4e v na4aloto na idnata sedmitsa o4akvat spisatsite,zatova po-dobre da se obadim kam sredata na sedmitsata za po-sigurno 4e ve4e sa pristignali.
Nie sashto sme tolkova netarpelivi i pritesneni kakto i vie, no njama na4in-shte trjabva da se 4aka!!!
Aries

Мнение от Aries »

около 3 седмици минават (приблизително) от направата на медицинските до получаването на ОК от БУКУРЕЩ във Вита.
Ако трябва да бъда по-конкретен, доколкото съм информиран, документите се изпращат от София за Букурещ един път седмично (четвъртък).
От Букурещ за Виена е с по-голяма честота, но информацията за изпратените документи постъпва във Вита веднъж седмично (мисля в петък, но не съм сигурен).
Поради тази причина може отговор да има както 3, така и 4 седмици след медицинските.
Shy

Мнение от Shy »

Nie napravihme meditzinskite na 07.04.2005(4etvartak, togava VITA izprashtat resultatite), a OK resultat ot MOM ni varnaha na 25.04.2005. Zatova moje bie za po-malko ot 3 sedmitzi.
Uspeh i kasmet na vsichki!
Аватар
some

Мнение от some »

Abe hora ostavete gi tia ot MOM, samo she vi obarkat.
Na nas ni beha kazali che medicinskite sa ni v Bukoresht OSHTE.
A sled niakolko dena si poluchihme pismata za doks za vizi.

Taka che spoko!
Veche ste kam kraja, niamate nuzda ot izlishni nervi, i bez tova sled tova she imate nuzda ot sili pokraj zaminavaneto.
:lol:
Заключено