znaete li......

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
bulgar

znaete li......

Мнение от bulgar »

znaete li dali ako ni se rodi dete po vreme na procedurata njma da se provali???
primerno sled kato izpratim dokumentite v bukurest a tam sme vpisali samo na6ite imena na men i saprugata mi???l
RA
Обратна връзка:

Мнение от RA »

Eto niakoi moi vijdania, bez da pretendiram za merodavno mnenie.
Ako chovek ima izbor, spored men nai-dobre e da syzdava deca sled kato e imigriral; ako ima izbor naistina. Nie reshihme che shte ni e dosta po-trudno da se spravim s problema ustanoviavane, ako i dvamata ne rabotim v nachaloto. No vseki si preceniava.
Za procedurata - spored men deteto shte vi donese dopylnitelni tochki, samo po sebe si. Tyi kato kanadcite pooshtriavат rajdaemostta. A samiat fakt che ima tolkova mnogodetni "cvetni" semeistva, koito stigat do Kanada, oznachava che tova ne bi triabvalo da e problem. Te edva li sa zapoznati sys praktikata na "semeinoto planirane". T.e. deca se rajdat po vreme na procedurite im za immigracia.
Neshto, koeto predvidlivo moje da se napravi, v sluchai che ochakvate dete po vreme na procedurata, e da go predvidite za bankovata referencia, mislia che za vsiako dete se iskaha 500-1000$ otgore, kato nalichni sredstva. Triabva da proverite tochno kolko. Za da ne se nalaga sled tova da tyrsite novi sredstva i da vadite po nikoe vreme pak referencia. Inache referencia vi triabva za Demendе de Certificat de Selection I nova po-aktualna – za interview-to.
I estestveno triabva da uvedomite slujbata, koiаto v momenta se zanimava s dokumentite vi za nastypiloto sybitie, vednaga sled rajdaneto na deteto – s akt za Rajdane, kopie notarialno zavereno I prevedeno. Na vseki etap tochkite koito sybirate se prеоceniavат, syobrazno nastypilite izmenenia; t.e. shte vi dobaviat tochki za deteto na syotvetnia etap, kogato to se rodi.
Osven, ako ne se rodi sled interview-to I poluchavaneto na Certificat za selekcia, koeto oznachava, spored men che ne vliae na tochkite. Togava shte poiskat I to da mine prez medicinski pregledi, mislia, osven ako ne se rodi v Kanada, kydeto shte byde kanadski grajdanin po rojdenie. Uspeh I gore glavata – rajdaneto na dete e velik moment :)
think positive
RA
Обратна връзка:

dete sled Bukuresht

Мнение от RA »

Ami mislia, che ako se rodi sled Bukuresht, shte triabva da platite I taksa za nego, da pratite novi dokumenti – veche I s imeto na deteto I akta za rajdane, no s bar-koda na veche zavedenoto dossier, I da chakate otgovor – dali shte iskat da mine prez medicinskite na Vita.
Kato cialo tova shte zabavi zaminavaneto vi, no ne e logichno da provali nachinanieto:).
think positive
sasho
Обратна връзка:

Мнение от sasho »

Na nas ni se rodi bebe po vreme na procedurata.Obadi mi se na tel. 0887266549 che ne mi se pi6e i shte ti obqsna vsichko koeto iskash da znaesh.
bulgar

Мнение от bulgar »

mersi kolegi :) :) pitam zastoto procedurata moje da se udalji ,a pak na 4ovek vremeto mu minava i trjbva da pomisli i za pokolenie.
bulgar

Мнение от bulgar »

mersi kolegi :) :) pitam zastoto procedurata moje da se udalji ,a pak na 4ovek vremeto mu minava i trjbva da pomisli i za pokolenie.
Заключено