Няколко въпроса

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
lili_Bn

Няколко въпроса

Мнение от lili_Bn »

::

POSTREACT(ions) SUMMARY

Последно промяна от lili_Bn на Нед Май 22, 2005 8:53 am, променено общо 1 път.
Iveto

Мнение от Iveto »

Akta za rajdane e sys srok na validnost samo 6 meseca taka che ste ti se naloji da si izkarvash nov :wink:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
precious
Обратна връзка:

Мнение от precious »

За повечето въпроси не мога да дам отговор .... но за акта за раждане съм сигурна, че няма срок на годност, ние пратихме дубликат от 99г. , в него няма какво да се промени. Свидетелството за съдимост ви е с срок 6 месеца обаче ....
Снимките може да ги сложиш в един малък плик например за да не се разпилеят в големия плик.
Успех, дано колегите от форума са по-свежи да отговорят.

POSTREACT(ions) SUMMARY

:kitty: :cat:
Iveto

Мнение от Iveto »

Vie moje da ste pratili ot 99g akt za rajdane i da e minal s goliam kysmet, no koito i da pitate (estestveno nai-dobre v obstinata) ste vi kajat che akta za rajdane e sys srok na validnost 6 meseca. I az imam takyv ot 98g no ne posmiah da riskuvam da go pratia... Vse pak predpolagam povecheto ot tuk prisystvastite ne iskat da gubiat izlishno vreme...

POSTREACT(ions) SUMMARY

Botzo

Мнение от Botzo »

Iveto написа:Akta za rajdane e sys srok na validnost samo 6 meseca taka che ste ti se naloji da si izkarvash nov :wink:
Iskam da popitam spetsialno za towa. NA moia akt za razdane nikade ne pi6e dokoga e validen. Az mislih 4e towa za 6 mesetsa e samoza svidetelstvata za sudimost. Az moia akt za razdane koito predstavih be6e ot 94 g. :?: :?:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Правилно мислиш, Боцо, няма никакъв срок за акта за раждане, докато за свидетелството за съдимост наистина е 6 месеца.
И 1000 общински служителки да ми кажат, че има срок на валидност акта за раждане, аз пак ще си твърдя обратното, щото вярвам само на написаното, а не на казаното.
За свидетелството за съдимост срока е установен в Наредба Nо1 от 24.01.2000 г. за организацията и работата на бюрата за съдимост, където буквално е записано следното:

"Чл.36. Свидетелството за съдимост важи за срок 6 месеца от датата на издаването му."

Като ми посочат нещо такова и за акта за раждане, ще повервам.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

няма никакъв срок за акта за раждане
Не зная как само може да се помисли за срок на валидност на такъв документ!!!!! Сякаш датата, часа и година на раждане се сменят на всеки 6 месеца??? Или още по-абсурдното - да сменяваш имената на родителите си!!! :shock: Защо ли има служители, които заблуждават до такава степен? :roll:
Прав си, Линко! И аз ще повярвам само когато ми се посочи съответния член в съответния нормативен документ.
Съвета към всички колебаещи се е да подлагат на съмнение подобни информации. :wink:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Невъзможното е предизвикателство!
Sole

Мнение от Sole »

5. Pisah gi na komp. na latinica, posle otdolu s himikal na kirilica, po-sbito 6te pi6e6
6. Nom de famille - familiata ti
Prenoms - sobstvenoto ti i ba6tinoto

za akta za rajdane - sas sigurnost e validen, i nikade ne pi6e do koga - zna4i bezsro4no

POSTREACT(ions) SUMMARY

Заключено