Второ интервю
Второ интервю
Има ли други нещастници като нас, които са скъсани на първото интервю, но имат шанс да успеят на второто или са го минали. Ние имаме покана на 28 август. Интересувам се, дали въпросите са същите или интервюто е само за проверка на френския,защото нас ни скъсаха заради езика.
privet
Ste mi rajkajesh li malko po podrobno kakvo tochno stana na intervuto i kak stana vupros da se qvite na vtoro intervu ili ste podavata pak predvaritelen test i DCS , taksi i vsicko otnovo !?
Zdrasti !
Za6to da ste "ne6tastnici"
? I men me warnaha, no zatowa pak sega sam 6tastliw, ako ne me biaha warnali, niama6e da stanat mnogo hubawi ne6ta, zatowa, 4e - wsiako zlo - za dobro !
Ima mnogo , warnati zaradi ezika, opredeleno e normalna praktika, prosto pri ednite e sys zapla6tane, pri drugi - ne.
I Uwerenost w ezika i kasmet !!!
Za6to da ste "ne6tastnici"

Ima mnogo , warnati zaradi ezika, opredeleno e normalna praktika, prosto pri ednite e sys zapla6tane, pri drugi - ne.
I Uwerenost w ezika i kasmet !!!
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
-
- Обратна връзка:
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
...Не че да кажеш сме бедни и не можем да си отворим две врати...не...Keeper of the 7 keys написа:Vie triabva da ste luvove, a ne da ste kotenca, kakto se kazvashe v "Ulicata"....
4ukundur...toi neka da si miata 4ukove i pili i trioni...
Аха...още един фен на "Улицата"!

Май ще си спретнем едно клубче в Канадата...
В кафенето на изчезващите...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!