Концерт на U2 във Ванкувър и моя милост
Концерт на U2 във Ванкувър и моя милост
Мога да се похваля ,4е и аз бях свидетел в4ера на Северно Американското Турне/VERTIGO 05/
Неописуемо изживяване.Концерта се състоя в известнят GM place stadium .
предният ден Бандата засне най новият си видео клип -city of blinding lights на същото място а днес предстои вторият концерт отново в GM-place.
Неописуемо изживяване.Концерта се състоя в известнят GM place stadium .
предният ден Бандата засне най новият си видео клип -city of blinding lights на същото място а днес предстои вторият концерт отново в GM-place.
Последно промяна от kerkelov на Пет Апр 29, 2005 10:12 pm, променено общо 1 път.
A long time ago
in a galaxy far ,far away
kerkelov, можеш ли да разкажеш малко по-подробно за концерта, много ме е яд, че не можах да отида
а колко ти струваше билета, ако не е тайна

Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
powered by Botzo
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
powered by Botzo
билета ми струваше 51 долара което е супер тънко,аз ли4но не можах да си го купя защото вси4ко бе разпродадено преди време .Този билет ми го дадоха едни Българи и то преди седмица -аз ли4но се бях отказал защото на 4ерно цените бяха много яки.Kuma Lisa написа:kerkelov, можеш ли да разкажеш малко по-подробно за концерта, много ме е яд, че не можах да отида![]()
Като цяло шоуто много ме впе4атли аз съм ходил на няколко концерта тук ,но този най ми хареса.
групата изпълни най новото от репертоара си и доста от старите пар4ета.Сцената бе направена във формата на няколко окръжности като това допринесе за страхотното вию от вси4ки страни -дори и секторите зад нея виждаха абсолютно вси4ко.Боно бе в постоянно движение и това също бе голям плюс .голям ефект направиха светлинните ефекти -около сцената бяха провисили някакви бих ги казал пердета с лампи които нон стоп си сменяха цветовете-кабели с нанизани лампи по тях.
Първона4ално си виках еее хубаво е ама 4ак пък толкова и след това като запо4наха да се появяват едни движещи се образи на тези "светлинни пердета" и направо онемяхме.Ефекта бе като на огромни холографски образи.Якото е 4е ти пак виждаш другата страна на стадиона ,но и образите които се сменяха с бясна скорост в тона на музиката.На самата сцена също бяха инсталирани някакви светлини и това много засилваше ефекта.Виждаш как светлината се движи около Бандата ,и си сменя цветовете от неоново до ярко 4ервено в зависимост от такта.Вси4ко това плюс нормалните пушаци и прожектори направи преживяването един път.Но мога да кажа ,4е професионализма на Боно и другите направи уникален концерта.Естествено имаше хора които танцуваха с него ,големи екрани които показваха публиката и групата,и вси4ко друго което може да се види на такива концерти.
Имаше много народ-огромни опашки по входовете а да не разправям за Бира и Сувeнири какво бе -аз ли4но за една фанелка се из4аках.
Интересното също бе как Боно взе да говори за Пол Мартин и Как на екраните изписаха телефона му след което Боно призова целия стадион да запо4не да звъни на този телефон .Хората запо4наха да звънят и ефекта от светналите екрани на всеки един телефон бе жесток.Море от синя светлина.
Знам 4е това нее достатъ4но ама и аз не съм кой знае какъв писател
A long time ago
Ooooohhhhh,napravo nastruhnah ot kef ,kato pro4etoh za konzerta!!!
Poneje sme i fenove na tozi tip muzika.....male,male dai Boje da stignem v Monteral -KONZERT SLED KONZERT........

Poneje sme i fenove na tozi tip muzika.....male,male dai Boje da stignem v Monteral -KONZERT SLED KONZERT........

"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
концерти в Канада колкото искаш- друг е въпроса дали ти ще отделяш време и пари за това.Suny написа:Ooooohhhhh,napravo nastruhnah ot kef ,kato pro4etoh za konzerta!!!![]()
Poneje sme i fenove na tozi tip muzika.....male,male dai Boje da stignem v Monteral -KONZERT SLED KONZERT........![]()
![]()
Аз ли4но оби4ам да ходя и не ми пука за парите или времето
A long time ago
Tova imam i az predvid
:haplio: :haplio: 

"Global Warming: Point of No Return?".............
Ako ne znaete, U2 sa grupata s nai-dobrite scenichni efekti v sveta. Te sa izvestni s tova ot vreme ono i do den dneshen ne izneverjavat na tova. Az sam gledala tehen kontzert w Avstria i bjah mnogo vpechetlena. Tuk propusnah da si kupja bilet dano namerja nestho na po-reasonable prices, zashtoto sam taka ili inache reshila da si kupja na cherno, zashtoto ne iskam da propuskam kontzertat na U2, a te shte imat 4 dni v Toronto.
Mejdu drugoto na EBAY vidjah mnogo evtini bileti predi kontzerta im vav Vancouver, ama ako trjbvashe i samoleten bilet da si kupja, shteshe mnogo soleno da mi izleze:))
U2 are simply the best!!!
Mejdu drugoto na EBAY vidjah mnogo evtini bileti predi kontzerta im vav Vancouver, ama ako trjbvashe i samoleten bilet da si kupja, shteshe mnogo soleno da mi izleze:))
U2 are simply the best!!!
Bravo kerkelov!
I az uspjah da se sdobija s bileti za konzerta im v Montreal. Ne me pitai kak! beshe adski trudno, no istinskite fenove znajat zasto!
Malko se pritesnjavahme, che biletite sa ni zad szenata i njama da vigdame dobre. Sega razbiram, che tova njama goljamo znachenie. Vseki edin fen vutre v zalata e vagen i vsichko e izmisleno predvaritelno. U2 sa istinski profesionalisti! I ne samo - te sa N1!
p.s. Samo da te pitam - pyaha li With or Without You, che mi e lyubimata, a puk vigdam, che na tova turne ne vinagi ja izpulnjavat.
I az uspjah da se sdobija s bileti za konzerta im v Montreal. Ne me pitai kak! beshe adski trudno, no istinskite fenove znajat zasto!
Malko se pritesnjavahme, che biletite sa ni zad szenata i njama da vigdame dobre. Sega razbiram, che tova njama goljamo znachenie. Vseki edin fen vutre v zalata e vagen i vsichko e izmisleno predvaritelno. U2 sa istinski profesionalisti! I ne samo - te sa N1!
p.s. Samo da te pitam - pyaha li With or Without You, che mi e lyubimata, a puk vigdam, che na tova turne ne vinagi ja izpulnjavat.
[quote="Lyuba"]Bravo kerkelov!
mdaaaa izpalniha ia
Radvams e 4e si vzela bileti
super eeeeeeeeeee
mdaaaa izpalniha ia
Radvams e 4e si vzela bileti
super eeeeeeeeeee
A long time ago