Ами нали тук на всеки 10 години референдуми правят като последният е бил през 1996 година и с малко не е спечелил...
Защото, ако трябва и от Канада в Канада да емигрираме, то тогава това направо ни е съдба! :smhair1:
bateto написа:Чакам с нетърпение референдума и отделянето на Кебек от Канада и най вече отзоваването на омразните англофони от провинцията .По тоя повод съм си набелязал 2,3 прогимназии в съседния ми Уестмаунт да се самонастаня когато бъдат освободени от бегълците.Говорил съм по тоя повод с ръководството на ПКю и имам тяхното съгласие,даже ме уведомиха ,че ще мога да разчитам на услугите на частен прислужник Стив и частен шофьор Джон и двамата англофони от бенгалски произход и една дузина филипинки за всякакви комунални услуги.
Присъеденете се към нашето движение : За свободен и независим Кебек, докато все още има свободни прогимназии на Уестмаухт.Утре ще бъде късно.
Крайно време е да се поразредим в Кебек,че стана тясно.Ако ни трябват бачкатори и черноработници,ще си внесем от Мексико,България и Румъния и пак манифактурите ни няма да спрат.