До всички работещи във сферата на здравеопазването в Quebec

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Да,JOY,права си,чи не трябва да визирам така общо нещата.Прекрасно знам разликата м/у скъсан менискус и причините да се стигне до изкуствена става.Просто исках да подчертая,че лечението с тези препарати е ефективно и безопасно,защото,както ти сама каза,това са хранителни добавки и не са опасни/като АБ,например/.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Godis написа:
anito написа:Хм-хм... (окашлям се само :wink: )
Tilenol :lol:
Merci :lol:
Обичам да преча
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Я аз да попитам като някоя будала:

Не може ли, когато не сте съгласни с мнението на Джой, просто да си изложите аргументите, без да почвате сравнения между БГ мед. сестри и лекари?

Джой, не може ли, когато влезете в проф. спор, да не правиш препратки към това, което учат лекарите, и това, което учат сестрите?

Ще ми се да не навлизате в лични характеристики и да се обиждате, защото всички с мед. познания сте много полезни за нас, останалите във форума, с бързите консултации, които може да получим тук. Всеки от питащите и четящите е достатъчно възрастен, за да може да прецени дали да се осланя на форумска информация, или да иде в болницата (клиниката).
Обичам да преча
pumpy

Мнение от pumpy »

anito написа:Я аз да попитам като някоя будала:

Не може ли, когато не сте съгласни с мнението на Джой, просто да си изложите аргументите, без да почвате сравнения между БГ мед. сестри и лекари?

Джой, не може ли, когато влезете в проф. спор, да не правиш препратки към това, което учат лекарите, и това, което учат сестрите?

Ще ми се да не навлизате в лични характеристики и да се обиждате, защото всички с мед. познания сте много полезни за нас, останалите във форума, с бързите консултации, които може да получим тук. Всеки от питащите и четящите е достатъчно възрастен, за да може да прецени дали да се осланя на форумска информация, или да иде в болницата (клиниката).
може, но да си забелязала Джой да търпи чуждо мнение различно от нейното ??????
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

Anito, супер ти е идеята и така трябва да е, ама има една приказка - Кавото повикало, такова се обадило! Аз пък друго се чудя как не се е появил другия дето изскача на хоризонта след Joy автоматик ! Направо кат магнити се привличат и почва едно привличане, едно убеждаване майкааа и отиде пак темата 5-6 че и повече страници !
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

poumpy написа:
може, но да си забелязала Джой да търпи чуждо мнение различно от нейното ??????
Ми моето понякога го приема, макар, че аз нямам медицинско образование, но пък за сметка на това имам богат канадски опит по болниците.
Изображение
dvmaystorova

Мнение от dvmaystorova »

Аз имах операция на коляното вследствие на скъсан менискус.Пих 3 месеца по 1500 мг. глюкозамин -швейцарски.Помага, но трябва да се пие минерална вода или бира, тъй като се образуват песъчинки.
Sardechni pozdravi! Dilyana
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

оф топик ( :lol: )
Jane написа: Anito, супер ти е идеята и така трябва да е, ама има една приказка - Кавото повикало, такова се обадило!
E тъй де, аз нали затова и към двете страни се обръщам :P
Jane написа: Аз пък друго се чудя как не се е появил другия дето изскача на хоризонта след Joy автоматик ! Направо кат магнити се привличат и почва едно привличане, едно убеждаване майкааа и отиде пак темата 5-6 че и повече страници !
Тоя другия, ако правилно се досещам, казва, че не се бърка в работи, в които не е специалист и в случая го потвърждава :) Ела гледай, ако стане дума за заплатите на мед. сестрите 8)
Обичам да преча
Ognen_led
Обратна връзка:

Мнение от Ognen_led »

Охо тук пак се закъдрили интересни спорчета :).
Аз като по-прост ще кажа po-obshto че ползата на всяко едно лекарство е свързана с комбинация от 3 фактора: 1-во ефекта от самото лекарство; 2-ро просто времето което минава; 3-то плацебо ефекта - т.е. физиологичната реацция вследствие на вяра/внушение.
А и да не забравя дето дядо ми Иван Павлов :) разправяше че движението може да замени почти всяко лекарство, ама нито едно лекарство не заменя движението.
Накратко често от ползата от лекарствата файда няма.
kaleko

Мнение от kaleko »

Blagodarya za togovorite. Jelaya na vsi4ki kysmet i veselo izkarvane na praznicite :D :lol: :beer:
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Заключено