Има ли някой получил покана за виза скоро?
Има ли някой получил покана за виза скоро?
Има ли някой получил покана за виза скоро? Също така ме интересува колко време след медицинските стана това? Аз съм с медицински от 29.03.05. Казаха ми, че на 7.04 от Виена са пратени документите ми в Букурещ.
Поздрвави!
Поздрвави!
-
Първото забавяне беше заради това, че в кръвта на дъщеря ни имаше кръв. Върнахме се в Добрич, побъркахме я от пиене на вода и от изследвания, след това на 10 март тя във Вита тя се изпиша съвсем нормално, и на 10 март тръгна нашия пакет за Букурещ. НО....когота звъннахме да разберем, какво е движението по нащите медицински, разбрахме, че сме одобрени още на 18-ти март, а формуляра на дъщеря ни д-р Савчева е забравила да го разпише. Нали разбирате, много е заета жената... И след като са и занесли формуляра да го разпише, са го изпратили но 5 април. Пак звъняхвме в МОМ, ие ни казаха, че на 14 април е одобрен медицинския рипорт и на дъщеричката. Оттам офиц.срок - от 4 до 8 седмици.
Oshte
Моля ви ако някой получи писмо за виза нека свирка!
Поздрави!
Поздрави!
Re: Oshte
Фи-и-у-у-у-у-у!!!!KohrBros написа:Моля ви ако някой получи писмо за виза нека свирка!
Поздрави!
Интервю на 14.10.04
Медицински на 02.03.05
Получено писмо за визи на 15.04.05.
[quote="olga"]Първото забавяне беше заради това, че в кръвта на дъщеря ни имаше кръв.
Аз имам още много до медицинските, но отсега се притеснявам какво ли ще имам аз в кръвта :drink:
Желая Ви успех и късмет, пък дано и ние да имаме с какво да се похвалим като му дойде времето
Аз имам още много до медицинските, но отсега се притеснявам какво ли ще имам аз в кръвта :drink:
Желая Ви успех и късмет, пък дано и ние да имаме с какво да се похвалим като му дойде времето

Последно промяна от tasdevil на Пон Апр 25, 2005 4:39 pm, променено общо 1 път.
Живей ДНЕС, защото ВЧЕРА няма да се върне, а УТРЕ може и да не дойде
)
интервю 06.12

интервю 06.12
I men mn me vylnuvashe tozi vypros s pokanite za vizi... do skoro...
napraveni medicinski na 22.03 pismo za viza 22.04. Ot Rumania e pusnato oste na 13.04, a ot MOM kazaha che sa gi pratili na 07.04 vyv Viena....taka che v kraina smetka ne razbrah koga, kyde i kakvo vajnoto e che pristigna navreme...
Uspeh na vsichki!!!
napraveni medicinski na 22.03 pismo za viza 22.04. Ot Rumania e pusnato oste na 13.04, a ot MOM kazaha che sa gi pratili na 07.04 vyv Viena....taka che v kraina smetka ne razbrah koga, kyde i kakvo vajnoto e che pristigna navreme...
Uspeh na vsichki!!!