Дайте съвет?!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
nobleman

Дайте съвет?!

Мнение от nobleman »

..............................
Последно промяна от nobleman на Пет Апр 29, 2005 4:20 am, променено общо 1 път.
flyfish

Мнение от flyfish »

Осигурителната книжка ако е изрядна ще свърши идеална работа.Аз бих ти предложила и да си извадиш едно удостоверение от Данъчните служби за декларирани данни през съответните години-например годишни декларации.Моят съпруг има ДЗЗД и не се осигурява.Няма осигур.книжка.Извадихме си такова удостов-е за декларирани данни(става за 1 седмица) и там са посочили,че Еди си кой е собственик на еди си коя фирма и за еди си кои години е подавал еди си какви (при нас патентни )декларации и редовно си е внасял данъците.Изглежда много добре с този зелен печат от дан.служби и много лесно се вади.С този документ минахме и когато подадохме документите във Виена миналата година.Сега само го рефрешнахме :lol: .Успех!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Най-добре си вземи и трите...
Не се знае какво ще му хрумне на интервюиращия...
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
markosta

Мнение от markosta »

Взимай и трите и дерзай.Закови интервюиращия с информация.Мои познати,които заминаха преди година и имаха частна фирма са показали на интервюто благодарствени писма от фирми, с които работят ,като това е имало страхотен ефект.
NIKOJ NE MOZE DA TI DADE TOVA,KOETO MOGA DA TI OBE6TAJA
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Мойто мъж имаше ЕТ.Носеше-съдебното решение за фирмата,актуално състояние и осигурителна книжка.От всичко му поискаха само осиг. кн.,но ти си носи всичко"в задния джоб"както казваше нашата учителка.В този случай по-добре да имаш повече док.,та да не те връщат да им носиш.
Успех и късмат
nobleman

Мнение от nobleman »

........................
Последно промяна от nobleman на Пет Апр 29, 2005 4:18 am, променено общо 1 път.
dgeami

док. за ЕТ

Мнение от dgeami »

Наши приятели също с ЕТ си носиха осигорителна книжка , регистрация на фирма , благодарственни писма от фирми с който работят и накрая ги върнаха за даначна декларация .Поставиха им срок от 1 седмица да я занесат в противен случей няма сертификати.Да видиш как се прави даначна декларация на фирма без дейност със вх.номер и т.н. и то за 1 седмица.Така че носи абсолютно всичко че не се знае какво ще му скимне да ви иска.Това е мой съвет .УСПЕХ
markosta

Ми, аз такива писма също мога да покажа на интервюто, ама да

Мнение от markosta »

Предполагам,че като собственик на фирма ще бъде много внушително ако покажеш колкото се може повече документи.
Забавих се с отговора, защото чаках моя познат да ми пише какво точно е впечатлило интервюиращия в благодарствените писма. Той ми написа,че е много важно,защото по този начин доказал коректност в отношенията с бизнес-партньорите си и това го е представило в отлична светлина като сериозен бизнесмен,който добре управлява фирмата си. Не е важно от кого са писмата ти,а колко са и какво е тяхното съдържание.Трябва да бъдат преведени,но не е нужно от заклет преводач.
Успех!
NIKOJ NE MOZE DA TI DADE TOVA,KOETO MOGA DA TI OBE6TAJA
Заключено