получихме дата за интервю!
-
получихме дата за интервю!
Здравейте! Ние най-накрая изпратихме нашите документи на 21 март 2005г., потвърждение получихме на 10 април 2005г., а в4ера получихме дата за интервю на 29 юли от 12.00ч.
. Желая късмет на всички очакващи дати-дано е по-скоро!Късмет и успех на всички!

не е истина.......
Нещо не ми е ясно вече нямали процедура или това е нечии маитап за 1месец подаване и дата след като срока стана 4до8месеца
р.р.Ако това са някакви шеги на разни.....то този форум е за .....
р.р.Ако това са някакви шеги на разни.....то този форум е за .....
-
Нищо чудно отново да започнат да обработват бързо началните документи, защото натрупването на практика беше заради местенето на софийското посолство.
При нас от подаването на документите до интервюто минаха 5 месеца и то при положение, че закачихме лятните отпуски. Така че 4 месеца и 1/2 е съвсем нормален срок.
При нас от подаването на документите до интервюто минаха 5 месеца и то при положение, че закачихме лятните отпуски. Така че 4 месеца и 1/2 е съвсем нормален срок.
-
- Обратна връзка:
Браво, все така да ви върви. че аз се начаках - точно 8 месеца от подаване на документи до интервю.
но може и да са по бързи вече защото не само са се местили но е имало и одит и др контрол на консултвото тук и посолството в букурещ. желая ви ползотворна подготовка за краткото време и успесно инервю
но може и да са по бързи вече защото не само са се местили но е имало и одит и др контрол на консултвото тук и посолството в букурещ. желая ви ползотворна подготовка за краткото време и успесно инервю
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
-
i pri nas stana 6okira6to barzo
podadeni dok. - 31.03.2005
potvarjdenie - 13-14.04
data(28.07.2005) - polu4ena na 25.04
potvarjdenie - 13-14.04
data(28.07.2005) - polu4ena na 25.04

... от време на време ми е интересно да играя