znaete li dali mmoga da se doverj na imigracionen advokat.po negova precenka ne sabiram tochkite nkoito sa mi nujni,a tezi ot posolstvoto na quebeq smjtat che gi sabiram
Дидо,
не се занимавай с глупости, а попълвай и пускай документите!
Успех!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Ако имаш излишни пари за губене, тогава можеш да се обърнеш към тях. Почти всички, които пишат в този форум сами си движат процедурата по емиграция в Канада и успяват. Защо да не успееш и ти. Пробвай сам и няма да съжаляваш.
problema e che v dokumentite san pisal 4e znam ang. i fr. perfrktno
a na imigr. advokati pisah 4e gi znam na beginer.
i moje bi stava duma za razlika ot 3-4 tochki.
Здравей и от мен! Независимо дали ще си пуснеш документите сам или с посредник, на интервюто си сам и разчиташ само на собствените си знания и умения! Не си давай парите за фирми посредници, а по-добре ги инвестирай в езикови курсове. Ако запишеш точки за средно ниво и се заемеш много сериозно с подготовката по езика е напълно възможно да се подготвиш и справиш отлично на интервюто. Сигурна съм, че и сам можеш да се справиш!!!
Dido_ написа:problema e che v dokumentite san pisal 4e znam ang. i fr. perfrktno
a na imigr. advokati pisah 4e gi znam na beginer.
i moje bi stava duma za razlika ot 3-4 tochki.
То затова не е хубаво лъжеш имиграционните ... много. По мъничко може, даже понякога е полезно, но не трябва да се оливаш . Както и да е, ползата в твоя случай е, че сега знаеш какво би ти попречило да събереш точките и на какво трябва да наблегнеш!!! Вместо да си хабиш парите по адвокати, по-добре ги инвестирай в някой добър интензивен езиков курс. Ползата ще ти е двойна - хем ще събереш точките, хем като дойдеш в Канада ще знаеш езика и ще ти е доста по-леко.