невероятно но факт 2 интервю но без резултат
невероятно но факт 2 интервю но без резултат
Здравейте на всички.Ето и как мина нашето интервю вчера.Значи влизаме в 15ч всички усмихнати и любезни .Започна със съпругат ми /водищ/ да се представи къде работи от кога с какво се занимава ф-та колко души работят какво работят всички да си опише един работен ден какво трябва да знае и какви лични качества да притежава един гл.счетоводител колко деца имаме как се казват на колколо години са На всичко отговори е може би с грешки но той го рабзираше и му казваше "уи перфект перфект " единствено се наложи да ползва преводачката за да обясни че работи на тр договор от 7г в едно ЕТ като гл.Счетоводител и едновремено с това е и съдружник в ООД което направиха със шефа на ЕТ-то /счетоводителите ни сигорно знаят много добре защо се открива ООД с една и съща дейнос /И като му поиска трудовата книжка попита защо пише само че роботи в ЕТ-то и тук беше много сложно да обяснява че по закон се осгорява само през ЕТ-то а в ООД е съдружник и Директор на финансовия отдел.Това го обясни на преводачката на бълг.за нея беше много неясно за какво става въпрос нищо не можа да разбере но му преведе нещо от което накрая разбрахме само "абе българска работа ".След това започна с мен пок същото къде работа какво колко опиши работен въпрос колко души работят в БТК и т. н .т.Тук в началото му казах че работя в Българска телекумоникационна компания /БТК/ а той пак пита коя комп. аз пак повтарям и така 3 пъти и накрая преводачката абе това е националната ни компания . Следваха същите въпроси за децата ,какво обичам да правя през свободното си време и мисля че това беше .Писа си всичко на един лис писа писа и накрая започна да ни обяснява нещо от което разбрах само че неможе да ни пусне заради неподобренияяят ни френски и попита дали искаме преводачката да ни го преведе "е мисля че разбрахме но я да го преведе .Значи мосюто каза че не е доволен от вашияя фр. но в момента не може да ви даде отговор дали да ви пусне или да ви откаже окончателно и затова ще си помисли някой друг ден и ще изпрати в най-скоро време отговор по пощат .Ние им изпратихме исканите им 200ч сертиф. за френски и отделно носихме допълнително изкарани още 100ч който не бяха превени и той изпрати преводачката да му ги преснима а през това време ние вече прави до вратата ни попита правиме ли нещо в момента за поправяне на фр. и съпругат ми веднага му отговори че ходим на частни уроци трипъти седмично.Е това е нашето отговор чакаме от 12,2003г а сега се налага още да чакаме направо нямаме повече нерви да ги чакаме да си решат дали да ни пуснат или не .Моля ви ако някой е чувал нещо подобно да пише как се развиват по нататък нещата .Ако мога да помогна с нещо на някого да пише .Успех на всички
здравей, dgeami
много съжалявам, че така са се развили нещата при вас, но ви пожелавам мосю Оде да прояви разбиране и отговора да бъде положителен в крайна сметка :thinkerg: .
п.п. Явно много са го затормозили човека аферите в българския частен бизнес. :madgo:
много съжалявам, че така са се развили нещата при вас, но ви пожелавам мосю Оде да прояви разбиране и отговора да бъде положителен в крайна сметка :thinkerg: .
п.п. Явно много са го затормозили човека аферите в българския частен бизнес. :madgo:
Документи до Виена - 22.04.06 г.
Accusé - 28.04.06 г.
Интервю - 29.11.06 г. 10.00 h ОК
Документи Букурещ - 19.12.06
Баркодове - 29.03.07
Медицински - 10.04.07
Направени-24.04.-OK - 03.05.
Покана за виза - 1.06.- ВИЗИ 23.06.
Accusé - 28.04.06 г.
Интервю - 29.11.06 г. 10.00 h ОК
Документи Букурещ - 19.12.06
Баркодове - 29.03.07
Медицински - 10.04.07
Направени-24.04.-OK - 03.05.
Покана за виза - 1.06.- ВИЗИ 23.06.
- pencapopova
- exquisitus
da obiknoveno otgovora e polozhitelen v takyv sluchai
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Здравей,dgeami!! Много съжалявам,че се е получило така с Вас!
Надявам се ,че в крайна сметка всичко ще се оправи и Вие ще се присъедините към "екипа" на успелите!!Аз искрено вярвам в това!!
Сега малко се успокойте,напийте се,въоражете се с търпение и надежда и всичко ще си дойде на мястото!Като се върнете в Русе непремено ми се обадете!

2 интервю но без резултат
Благодаря за подкрепата на всички . Незнам какво бихме правили без този форум.Благодаря и на хората който са го направили. ЕВАЛА
telefone
o4akvaite telefonno obajdane i o6te vaprosi po telefona...mobiliziraite se ...ima zna4enie kak 6te otgovariate po telefona ..courage...vzemete naistina 4astni uroci dokato 4akate...sajaliavam 4e triabva da vi go kaja no borbata prodaljava...uspeh
2 интервю
О нее стига толкова интервюта .Той ме попита дали ми е актуален адреса за кореспондеция защото да 2 седмеци ще ни изпрати резулта по пощата с посмо .Имало ли е други такива случай .Дайте малко повече инфо.Благодаря ви още веднъж