ima li kupon v Montreal!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
bateto

Мнение от bateto »

То купон има ,обаче от купонната система отдавна са се отказали тук и искат много мъни.Не знам как с имигрантски доходи та даже и добри да кажем с една добра заплата от 3000д. може човек да влезе в купона.Ако влизането в кафене ,бар или стрийптиз клуб за 2 бири за 10д. го считате за купон съм съгласен,но за мен истинският купон го няма .Нито имаме и ще имаме подходяща среда ,нито толкова пари.Купонът за мен остана в историята ,ще продължи след като си изкарам втората казарма.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Guinness написа:леле купона....Три улици на кръст.... :shock: :shock:
Che ti kupona na ulicata li si go pravish... :shock: :shock: :shock: ???!!!?!?!?!
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

bateto написа:Ако влизането в кафене ,бар или стрийптиз клуб за 2 бири за 10д. го считате за купон съм съгласен,но за мен истинският купон го няма .
Хехе, за мен пък купона не е равен на броя изпити маркови уискита. Най-върлите купони са били в студентските години, в дискотеката (вход за студенти без пари, цяла нощ смучеш една биричка щото нема мъни) или по общежитията (където също така не се сервираха маркови уискита :wink: )
А който го кефи купон на много улици, най-добре карнавала в Рио :P
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Ех,Митетоыаз тоя карнавал от малка го сънувам.Надявам се след 4-5 год в Канада да мога да си го позволя,щото от Бг-то беше немислимо.
И аз за студентските години си спомням с тъга.Ама тук пак ще ми се наложи да постудентствам,дано и тук при студентите да има купон.
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

е жените кво се точат на бразилия не разбирам :roll:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

THC написа:е жените кво се точат на бразилия не разбирам :roll:
Подсказвам: негри - големи ***** :D
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

Подсказвам: негри - големи *****
там са по-скоро едни мъничета опушени и както казват руснаците голяма част са "голубъйе" :lol: :lol:
същото важи и за куба.

тея с големите паламарки само отхранени в САЩ и Канада с генно модифицирани храни ще да са :lol: :lol:
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Аз голямата паламарка си я водя от Бг-то,с биологични храни отгледана :lol: .А на карнавала мъж ми ще водя,да пооплакне окото.Пък аз ще си пия нещо там,к`вото продават :lol:
Ама засега ми се ще тукашните кръчми да пообиколя.
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

gez написа:
Che ti kupona na ulicata li si go pravish... :shock: :shock: :shock: ???!!!?!?!?!
Ами те заведенията са обикновенно си имат адрес-номер и улица.Друг е въпросът,че някой е свикнал да ходи в кръчмата на центъро,на площадо на селото :D :D :D :D :D
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Guinness написа:
gez написа:
Ами те заведенията са обикновенно си имат адрес-номер и улица.Друг е въпросът,че някой е свикнал да ходи в кръчмата на центъро,на площадо на селото :D :D :D :D :D
Kato London i Amsterdam li... :oops: :oops: :oops:
Tui chudu kade e bre???
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Ами те заведенията са обикновенно си имат адрес-номер и улица.Друг е въпросът,че някой е свикнал да ходи в кръчмата на центъро,на площадо на селото :D :D :D :D :D[/quote]
То и аз откога ги мъча колегите-емигранти да ми пишат адресите на кръчмите,ама те-не,та не.Само обикалям по улиците и ги търся :lol: А пък те едни улеце-от единия край на града до другия-голямо обикаляне пада :wink: И все на стриптийз реклами се натъкваме,ама аз мъжот вътре го не пускам :evil:
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

gez написа:
Guinness написа:
gez написа:
Kato London i Amsterdam li... :oops: :oops: :oops:
Tui chudu kade e bre???
Поредното доказателство на предишния ми постинг.
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Ей,добре,че е този чат,та да кажат хората къде да се ходи.Аз вече прочетох няколко места и ще ги пробвам,после ще пиша за тях-проверено да е инфото.
BiskVitkA

Мнение от BiskVitkA »

И аз искам да купонясвам - някой ще ми гледа ли детето :roll:

Живейте сега, че после.....няма отърване....ха ви тогава КУ...пон :lol:
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Взимай и детето :wink: ,времито вече е хубаво,ще сядаш отвън,да не го опушват.Ако имаш кинти,викни си гледачка
Заключено