-parvo si na mnogo kilometri ot tuk za da znaesh kakvo se prodava v magazinite
-vtoro v Canada dori imnogoto kitaiska stoka,koiato se predlaga ne e sashtoto kachestvo kato tazi v Bg.
-treto ako si malko po-otvoren ili razpolagash sas svobodno vreme v Canada mojesh da si kupish takiva firmeni drehi na "Gap","Guess","Ralhf Lauren" i oshte hiladi svetovni dizaineri,koito ne mi se izbroiavat, za smeshni sumi ot 30-40$,zashtoto pochti vinagi ima niakakvi razprodajbi.Takiva drehi,za koito samo mojesh da mechtaesh i da zaglejdash zavistlivo po vitrinite na skaparskite magazini v Bg.
-chetvarto sportnite stoki tuk i to na izvestnite sportni firmi za na 1/3 ot cenite v Bg.Taka che,skapa,vobshte ne mi sravniavai nishto s Ilienci.
-I peto posledno neshto:Kakvito i drehi da ima tuk ili v Bg. selianite i selankite,koito ne znaiat kakvo da si kupiat vinagi shte si hodiat selski oblecheni daje i sled 5god.,prekarani v Canada.Iavno ti kontaktuvash s mnogo takiva hora ,ot koito cherpish informacia za stokite tuk.
Drugo posledno,koeto shte ti kaja kato savet i za da ti prosvetne malko obstanovkata e che makar i da doidete ti i majat ti tuk v Canada kadeto negova mechta e vijdam da bade kamiondgia to toi shte triabva da pochaka 1-2 sladki godinki za da ponauchi dvata oficialni ezika,da bade lubitel-shofior v prodaljenie na tri godini,sled koeto moje da se sdobie s tai jaduvanata profesionalna knijka za klas-1,a sled tova derzaite i se nadiavai skoro da si nameri rabota.
Tova e vsichko ot men.