трябва ли виза за карибска държава?
трябва ли виза за карибска държава?
Някой ходил ли е на почивка до държава от карибите с бг паспората си?
Аз се опитвам да разбера за къде ми трябва виза и за куба, ямайка, дом. република и мексико от сайта на мвнр ми дава че трябва
http://www.mfa.government.bg/
Това, че си permanent resident в канада не улеснява ли нещата?
Единствено за Аруба, които доколкото си спомням са холанско владение, не би трябвало да има щото е като ходене до държава от ЕС.
Аз се опитвам да разбера за къде ми трябва виза и за куба, ямайка, дом. република и мексико от сайта на мвнр ми дава че трябва
http://www.mfa.government.bg/
Това, че си permanent resident в канада не улеснява ли нещата?
Единствено за Аруба, които доколкото си спомням са холанско владение, не би трябвало да има щото е като ходене до държава от ЕС.
а , любимите ми теми ...
za доминиканската реп. не ти трябва даже и перм. резидент , попълва се един формуляр на влизане . иначе самата карта си трябва обратно за влизане в канада , така че само ще помогне .
сега ще проверя за другите
за мексико -
паспорт и за макс. престой от 30 дни с цел туризъм виза не е необходима , при положение , че се представи ПР карта . , издава се и туристическа карта ( безплатно ) от авиокомпанията .
куба - ако пътуването е с цел туризъм и се притежава TARJETA DEL TURISTA не е необходима виза .
ямайка - същите условия .
при всяка страна се изисква билет за връщане , за Куба - 50 $ на ден , или резервация в хотел .
za доминиканската реп. не ти трябва даже и перм. резидент , попълва се един формуляр на влизане . иначе самата карта си трябва обратно за влизане в канада , така че само ще помогне .
сега ще проверя за другите

за мексико -
паспорт и за макс. престой от 30 дни с цел туризъм виза не е необходима , при положение , че се представи ПР карта . , издава се и туристическа карта ( безплатно ) от авиокомпанията .
куба - ако пътуването е с цел туризъм и се притежава TARJETA DEL TURISTA не е необходима виза .
ямайка - същите условия .
при всяка страна се изисква билет за връщане , за Куба - 50 $ на ден , или резервация в хотел .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
-
Sas sigurnost moga da ti kaga za Jamaica - biah savsem skoro tam. Visa shte poluchish kato kacnesh na letishteto. Men lichno mi poiskaha rezervaciata za hotela, koiato predvaritelno mi biaha pratili ot tam. Pokazah im ia vzeha mi 20$ i mi varnaha pasporta s visa. Edin savet ot men: V nikakav sluchai ne polzvai avioliniite AirJamaica. 

[quote="Princess123"]Sas sigurnost moga da ti kaga za Jamaica - biah savsem skoro tam. Visa shte poluchish kato kacnesh na letishteto. Men lichno mi poiskaha rezervaciata za hotela, koiato predvaritelno mi biaha pratili ot tam. Pokazah im ia vzeha mi 20$ i mi varnaha pasporta s visa. Edin savet ot men: V nikakav sluchai ne polzvai avioliniite AirJamaica. 
Гадно ли се държат тия Еър Ямайка
можеш ли да разкажеш подробно за Ямайка.Аз ли4но се 4удя то4но къде да отида и това е една от дестинациите.

Гадно ли се държат тия Еър Ямайка
можеш ли да разкажеш подробно за Ямайка.Аз ли4но се 4удя то4но къде да отида и това е една от дестинациите.
A long time ago
in a galaxy far ,far away
in a galaxy far ,far away
Сигурно е, ако отиваш само като турист. Засега не е задължително да имаш и паспорт.yahoo написа:VenV, сигурно ли е че за канадски гражданин не се изисква виза
при туристическо посещение в САЩ, което ми предстои. Не съм
запознат и бих искал да знам къде мога да проверя преди да съм
си купил самолетните билети.
http://www.voyage.gc.ca/main/pubs/usa_bound-en.asp
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001