Знае ли някои към кои ордер принадлежат програмистите ?
Знае ли някои към кои ордер принадлежат програмистите ?
Знае ли някой към кои ордер принадлежат програмистите ?
Дайте някакво инфо по темата или линк да прочета това-онова.
Дайте някакво инфо по темата или линк да прочета това-онова.
Stiga s taq javi4ka de :-)
ShowMessage('Bez maitapi na zor sam !!!', mtWarrning, [mbOK], 0);
Това е линк към ордерите в Квебек. Прецени сам към кой спада твоята специалност 

В това масивче някакви кодове ли има?
Хайде сега няма време да си играем на откриите 10-те разлики ако знаеш нещо по темата кажи. Защото кодовете на професиите са съвсем други кода на професията програмист е 2174. И не мога да намеря някакав линк например където да се търси по код на професията и да ти връща ордера към който принадлежи тя.
Не е задалжително да става точно така но би било добре намирам го за логично.
Хайде сега няма време да си играем на откриите 10-те разлики ако знаеш нещо по темата кажи. Защото кодовете на професиите са съвсем други кода на професията програмист е 2174. И не мога да намеря някакав линк например където да се търси по код на професията и да ти връща ордера към който принадлежи тя.
Не е задалжително да става точно така но би било добре намирам го за логично.
Ok pi4ove vijdam 4e se zabavlqvate i mnogo ste naqsno sas situaciqta i mi pomognahte napalno za koeto mnogo blagodarq. Aide ostanete si sys zdrave. I priqtno prekarvane vyv forum4eto. To kato gledam mai drugi sredstva za zabavlenie mai mnogo ne sa vi ostanali. A ti mitak vijdam 4e "si napred s materiala" po otno6enie na javi4kata samo ne moga da razbera zashto takiva kapaciteti kato vas se habqt naprazno i si gubqt vremeto da se zanimavat s tova forum4e. O da vie mai si padate altruisti i prosto ne mojete da ustoite na iskushenieto da davate kompetentnoto si mnenie po vsi4ki temi ot foruma. E kakvo da se pravi slava bogu 4e ima i takiva tipove kato vas za da ocelqvat drugite. 

Саше, туй е масив от ASCII-кодовете на символи от латинската азбука. Та в крайна сметка на екрана се изписва изречение. Идеята ми дойде от тука 

E 6tom kazvash zna4i e taka. 6te se doverim na tvoeto ekspertno mnenie. A 6to se odnasq do onzi spisak s 45-te ordera za nego znam ot dosta vrene nasam. Prosto zadadoh konkreten vapros i o4akvah konkreten otgovor ot nqkoi koito ima jelanie da go spodeli v slu4ai 4e go znae. Kakto i da e vse pak otvorkoto t.e az sam blagodaren za tozi link. kakto kazah mir vam i ostanete si sas zdrave profesori. I ne berete grija za moite profesionalni ka4estva i 4uvstvo za humor vie sega imate po izviseni celi i zanimaniq. A m/u drugoto verniqt otgovor e 42