Please wait...

Като мускетарите - един за всички, всички за един...vic написа:Daniela, mnogo mi xaresa tova koeto kaza y shte si vzema beleshka. Niama smisal da se chetat niakoi nesaha oshte po malko da se pishe za tiax. Osven tova tuk ima edna grupichka koiato kato pipnesh niakoi ot tiax skachat vednaga vsichkite....
Bravo, bravo, i az sam uchil latinski i moga da potvrdya, che tova e savsem tochen citat. Taya sentenciya ya byah zabravil, no blagodarya, che mi ya pripomni. :beer2:Sven написа:
..."mi dremare na goleminare mio grande marku4are"! ...da me pro6tavate ako ima neto4nosti ama citiram po pamet latinskia
ewe написа: Преди време пак тук имаше идея да се сформира организация ( не си спомням точно чия беше идеята и името на организяцията), която да помага на пристигащите като им осигури място в пансион на преференциални цени, придружител за оформяне на документите и др. полезни неща. Тази услуга щеше да се заплаща и част от приходите щяха да са печалба за организатора. И така...... Старите квебекари го нападнаха и го обвиниха в користолюбие и как се мъчел да вземе последния лев на новите емигранти. Какво повече да кажа за идеята българите да си помагат един на друг? Да напомням ли защо в ада само около казана на българите няма дяволи? Аз самата съм готова да помагам с каквото мога, но една (хайде - две) причка пролет не прави. Трябва да се промени мисленето на хората, и ако това беше възможно всички ние щахме да си стоим в хубавата ни страна, а не да се скитаме немили - недраги.
Sorry, ewe, ama ne6to ne mi se varzaha poniatiata...ewe написа:Бъди здрав, Боцо, може пък някой ден да дораснем за безкотистна взаимопомощ.
Не можах да намеря повече...Botzo написа:Приятно е да се чете една тема,
в която не се хващаме за гушите. Добре е гората да се разбират дори и когато са на различно мнение.
IvHaydu, какво стана с упражненията по стил? Чакам те![]()
Daniela, благодаря ти за мнението. Много добре сиго написала.
HisShadow оенявам крайния ти начин на мислене, но не е зле да обясниш на масата каде е разковничето на твойто писание![]()
Иначе минавайки през сентенцийте ...... аз като учех в богословския факултет имах часове по латински (естествено нищто вече не помя) и се сетих една която да ви кажа на вас ......
ЕN VINO VERITAS