Ot 1 mesec sym w Winnipeg

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
gogo

Ot 1 mesec sym w Winnipeg

Мнение от gogo »

Ot edin mesec sym w Winnipeg i mi se shte da se sreshtna s bulgari. Ako ima nqkakwa redowna sreshta, ili prosto ne bi imal nishto protiw da se sreshtnem, neka mi drasne nqkoj i drug red. Blagodarq:)
Zdrawe i kysmet na wsichki!
nobleman

Мнение от nobleman »

===========
Последно промяна от nobleman на Пет Апр 29, 2005 5:06 am, променено общо 1 път.
Аватар
Alabama
Обратна връзка:

Мнение от Alabama »

Айде бе,човеко,притеснихме се за теб :? Къде изчезна :?: Ни дума,ни вопъл,ни стон от теб толкова време :oops: Разправяй как е,добре ли си,устрои ли се..............всичко :idea:
Хубавото при склерозата е, че човек непрекъснато научава нещо ново...
Аватар
Todd

Мнение от Todd »

Здрасти Гого!
Как е в Уинипег? Има ли индианци? Пардон, има ли бели? :thumbsup:
Ако толкова си се затъжил за българи, кажи бе брат - ще отскоча да се видим! :beer:
По-добре малък ум, отколкото голям цирей!
gesh71

Мнение от gesh71 »

Гого, ако не можеш да намериш българи в Уинипег, знаеш че винаги си добре дошъл в Калгари. Хайде, чакаме те.
Аватар
kerkelov

Мнение от kerkelov »

хееееееей

още малко и като се прибере номера ще можете да си пийвате заедно бири4ката -той със сигурност може да те запознае с Българи.
A long time ago
in a galaxy far ,far away
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

gogo написа:Ot edin mesec sym w Winnipeg i mi se shte da se sreshtna s bulgari...
No667 (а.к.а. Номера) е човека който ти трябва. Той вече не пише, но беше обещал, че ще си проверява личните бележки. Иди на профила му и му пусни една бележка, сигурно ще ти отговори.
:beer:
Obey gravity ... It's the law!
gogo

Мнение от gogo »

Da, znam za nomera i dr., no toj maj oshte e w BG lol. Sega ne moga da pisha, che trebe da izlizam. Kolkoto za Calgary, dosta chesto se zamislqm za towa (pozdrawi na sem. Ang.:))))). Do skoro i blagodarsko na Burgaskata agitka za birata :)))))).
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

Ми разкажи нещо де...Какви са ти впечатленията...как си там...харесва ли ти...студено ли е.....
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
gogo

Мнение от gogo »

Kakwo da kaja za Winnipeg...Kogato kacnah na letishteto, to mi se stori mizerno w srawnenie s Toronto. Kyshtite, ulicite, wsichko mi igzlgejdashe nqkak iznoseno i mrysno. Towa, obache, bilo zaradi zimata, pyk i w kraq na kraishtata ne towa e naj-wajnoto. Twyrde rano e da prawq kakwito i da bilo izwodi. Durjawnite slujbi sa dobre organizirani i wsichko fromalnosti se prikluchwat dosta byrzo (poluchawaneto na Manitoba Health Card i t.n.). SIN-nomera si go poluchih edin mesec sled podawaneto na molba, a rezidentskata karta oshte ne e doshla. Wseki moment shte se mestq w now apartament. Towa e za sega. Smqtam, che pyrwite wpechatleniq ne sa naj-dobroto merilo, kogato iskahs da ocenish nowo mqsto. Shte si zapazq prawoto na komentari po temata, kogato natrupam po-golqm immigrantski opit :))).
kirelaki
Обратна връзка:

Мнение от kirelaki »

здрасти Гого, поздрави от Монреал! добре дошъл!
Vseki s kysmeta si!
Заключено