Ot edin mesec sym w Winnipeg i mi se shte da se sreshtna s bulgari. Ako ima nqkakwa redowna sreshta, ili prosto ne bi imal nishto protiw da se sreshtnem, neka mi drasne nqkoj i drug red. Blagodarq:)
Айде бе,човеко,притеснихме се за теб Къде изчезна Ни дума,ни вопъл,ни стон от теб толкова време Разправяй как е,добре ли си,устрои ли се..............всичко :idea:
Хубавото при склерозата е, че човек непрекъснато научава нещо ново...
gogo написа:Ot edin mesec sym w Winnipeg i mi se shte da se sreshtna s bulgari...
No667 (а.к.а. Номера) е човека който ти трябва. Той вече не пише, но беше обещал, че ще си проверява личните бележки. Иди на профила му и му пусни една бележка, сигурно ще ти отговори.
Da, znam za nomera i dr., no toj maj oshte e w BG lol. Sega ne moga da pisha, che trebe da izlizam. Kolkoto za Calgary, dosta chesto se zamislqm za towa (pozdrawi na sem. Ang.)))). Do skoro i blagodarsko na Burgaskata agitka za birata ))))).
Kakwo da kaja za Winnipeg...Kogato kacnah na letishteto, to mi se stori mizerno w srawnenie s Toronto. Kyshtite, ulicite, wsichko mi igzlgejdashe nqkak iznoseno i mrysno. Towa, obache, bilo zaradi zimata, pyk i w kraq na kraishtata ne towa e naj-wajnoto. Twyrde rano e da prawq kakwito i da bilo izwodi. Durjawnite slujbi sa dobre organizirani i wsichko fromalnosti se prikluchwat dosta byrzo (poluchawaneto na Manitoba Health Card i t.n.). SIN-nomera si go poluchih edin mesec sled podawaneto na molba, a rezidentskata karta oshte ne e doshla. Wseki moment shte se mestq w now apartament. Towa e za sega. Smqtam, che pyrwite wpechatleniq ne sa naj-dobroto merilo, kogato iskahs da ocenish nowo mqsto. Shte si zapazq prawoto na komentari po temata, kogato natrupam po-golqm immigrantski opit )).