Първи стъпки!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Ta nali stava duma za jenite v Quebec - spored men si e taman za foruma:-)
Ti muskulche ela tuk da te vidia sled kolko vreme shte si namerish podhodiashta jena, posle da ne zabravish da se pohvalish! Veche sum spomenavala - poznavam hora, koito sa doshli sami i vijdam kolko im e trudno. Dori samo poradi fakta, che kato se priberesh u doma niamash s koi dve prikazki da obelish.
Osven tova tochno vaprosut dali da se emigrira sam, ili s jena veche naistina beshe razsikvan.
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

ilian79 написа:да ти кажа,по-лесно понасяли презокеанските полети кучетата,затова по добре си вземи някой пудел от тук :wink:
Лелееееее.............
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Аватар
muskul4e
Обратна връзка:

Мнение от muskul4e »

Ми щом е така поне една козичка да си взема ..казвта че били с най чистите .... в животинския свят ...Хем ще си ми блее хем мляко ще ми дава а пък аз ще я галя по брадичката и рогцата :)) Пудел за какво ми е ..само косми ли да ми ръси?? :dogrun:
mademoisella

Първи стъпки

Мнение от mademoisella »

ne iskam da ti se mesq v reshenieto,no ne e li po-dobre da minesh po legalniq no siguren na4in,prati si sega doc.nau4i malko francais.az otkoga sum se nastroila 4e ste zaminavam,no oste subiram staj,nadqvam se zimata da zapo4na procedurata,nali znaesh, 4e hubavite nesta stavat bavno!
Аватар
muskul4e
Обратна връзка:

Мнение от muskul4e »

да вече реших че ще е по законния начин ...между другото ако някой започва сега да се подготвя защо не се разберем и да действаме заедно ...все пак 2 глави мислят повече от една !?
Заключено