Спорт !

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

anxeli написа: 2. За съжаление и при мен както при дарклейди ще удариш на камък, омъжена съм, доста щастливо, така че не си прави устата за готвене, тичане по двойки и търкаляне по полянки, аз вече имам за кого и с кой да го правя
:lol: :lol: :lol:
Няма лошо, anxeli! Пак може да си потичаме заедно в парка, и на гости с вечеря може да си ходиме, всичко си е в реда на нещата! Недей да разочароваш младежа! :lol: Виж, с търкалянето по полянките е друг въпрос, но може да поиграем футбол или нещо друго, при което се пада често!!! :wink: :wink: :wink:
Невъзможното е предизвикателство!
Аватар
muskul4e
Обратна връзка:

Мнение от muskul4e »

ААА супер :) последните два отговора ме "заклаха" :noz: ..Честно казано имах предвид да се потъркаляме от смях ама щом толкова навътре го взехтеее :)))
:haplio:
Моля вЕ ! Аз тестостерона не го пестя и не го кътам че акне ще ми поникне ...торбиччки по очите ще се появят...Нали трябва да представяме България..че не само хубави жени има тук а и ПРЕКРАСНИ мужики :oops:
Хмм че каква игра дето се пада по често ..Прескочи кобила или Руска трупа предпочитате ?:)
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

Нещо не мога да се сетя какво е това "Руска трупа"? :roll:
Невъзможното е предизвикателство!
Аватар
muskul4e
Обратна връзка:

Мнение от muskul4e »

МИ събира се цял отбор и всички скачат един върху друг ..демек трябва да има ФУЛ КОНТАКТ :)
Ама защо го правят забравих ...дано не греша де :)
Заключено