Картинки в форума?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Dino
Модератор

А тези, които са на dial-up достъп?

Мнение от Dino »

Както каза ssttoo, не товарим хостинга, но ми се ще да обърна вниманието ви върху друго.

Повечето тук, в Канада, сме на High Speed Internet и за нас няма значение (почти) колко картинки ще са лепнати във форума.
Но нека помислим и за хората, които са на dial-up достъп (почти всички в България и някои от хората тук). С толкова много картинки една страница може да достигне и до няколкостотин Кбайта - при "номинална" скорост на dial-up връзка от около 5 Кбайта/с тези потребители ще чакат минути, за да им се отвори страницата. Ами ако имат лимит на трафика? Да не влизат много-много във форума ли? Е, вярно, че в браузъра може да се изключи показването на картинките, но пък така "с теслата" пак не е удачно - губят се доста важни/полезни детайли.

Затова ви призовавам: нека след началната еуфория да не се оливаме с апликацийки, колкото и хубави да са те.

Благодаря ви за разбирането!

Даниел
Аватар
titi
Обратна връзка:

re

Мнение от titi »

:lol: :lol: :lol:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Re: А тези, които са на dial-up достъп?

Мнение от anito »

Dino написа:Но нека помислим и за хората, които са на dial-up достъп (почти всички в България и някои от хората тук). С толкова много картинки една страница може да достигне и до няколкостотин Кбайта - при "номинална" скорост на dial-up връзка от около 5 Кбайта/с тези потребители ще чакат минути, за да им се отвори страницата.

Благодаря ви за разбирането!

Даниел
Ние сме от засегнатите. :cry: Много е готино с тия картинки, но ми се разказва играта, докато ми се отвори страницата. Почвам да си избирам теми, където предполагам, че има по-малко картинки. Понякога губя търпение и се изнасям нацяло.

Мерси за проявеното разбиране. Дано и другите да се сещат от време на време.
Обичам да преча
Plamen

Мнение от Plamen »

ОК. Аз ще си изтрия аватара и ще си избера някой с по-малко КВ...требе да мислим и за по-онеправданите братя и сестри... :roll:
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Картинки можете да си изпращате и с ICQ , като инсталирате тази програмка IM in Style
http://members.lycos.co.uk/mastool2/
The current project i'm working on is "Instant Messaging In Style" (IM In Style).

"IM In Style" is an addon for the ICQ client which allows you to send pictures, smilies, and create amazing text effects in the ICQ messages.

"IM In Style" is the coolest addon for ICQ you've ever seen !
Аватар
Niko

Мнение от Niko »

I az re6ih da se probvam. Sorry, niama pove4e.... :oops:

Изображение
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Аз се оплаках, но и аз си пльоснах портретчето. То си е много готино с тези картинки.
Та, като видях Пламен да си променя портрета, ми стана съвестно, защото само аз реагирах като "онеправдана" :oops:
Затова: красете Форума, а пък пробламът си е мой :? като не ми изнася, да направя така, че да ми заизнася. То и без това нещо взех да кисна много тук. Направо се наркоманизирах с Форум :wink:
Ама като има такива хубави хора...
Обичам да преча
Аватар
vladi64
Обратна връзка:

Мнение от vladi64 »

yaiuat написа:
Изображение
:D :D :D
Ot lqvo na dqsno: Atom heart mother; neizvesten; Dark side of the moon ; Wish you were hire; The Wall; Animals. Na posledniqt se vijda parnata zentrala na Vokshol ( ne si spomnqm kakse pi6e,sory :oops: :oops: ). Kogato q vidqh za purvi put mi se ispraviha kosite, tolkova e ujasna.Napravo e kato ot film na ujasite. :twisted: :twisted:
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Vtorijat album e Relics - 1971
Изображение
i az sa sagalenie go njamam :x
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

http://it.geocities.com/francobrain/albums.htm
Fink Floyd Albums & Lyrics + interesen design
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Така Форума стана много шарен...Супер!
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
kalina

Мнение от kalina »

И аз имам аватар.
Идеята наистина е готина.
Заключено