Така е, трябва да си подготвен, спорта е важно и приятно нещо, какъв е смисъла само да се работи. Друг е въпроса дали ще ти се спортува след работа

, на мен ми се тръшва на дивана. Има мнооого възможности за спортуване, както разбра залите са евтини, ВСИЧКИ се къпят, това е може би първото на което се научават тук. По паркове и градинки как се тича да не ти разправям, даже и в даунтаун по тротоарите тичаха и при -20, чудя се вече това не е ли по-скоро вредно и маниашко

? Аз карам ролери, колело и играя тенис. Ролери и колело по крайбрежната алея, това е един парк около 25 м широк и 18 км дълъг, с кафета, пейки, градинки и т.н. Тенис играя в клуб, членството е само $300 на година, е, не е на брега на езерото, (в онзи искат 8000 за да те запишат и по 8000 на година) но е супер, с 8 корта с шамот, нощно осветление, турнири и т.н. Ако обичаш да плуваш тук е рай, за 2-3 долара се плискаш 4 часа, знам че в Монреал има около 10 000 басейна, колкото в цяло Онтарио

, на всяка крачка сигурно.
За храната, малко сложен въпрос. Тук малко лъжат. Не знам, сигурно няма строги регулации за храненето на животните, но обикновеното пилешко, телешко и свинско май са бъкани с хормони всякакви, от които едно че децата стават гиганти, кой знае още какви ефекти имат, затова тези меса са евтини, ама много евтини. Екологично чистите, хранени само със зърно са по-скъпи, опаковка бяло пилешко, не помня колко точно е тежи, различно, около кг , но 4-5 чифта гърди -$20, 4 бутчета -$5, пак не е кой знае какво. Протеиновите миксове не са скъпи също, голям буркан 3 кг - $60. Това е, не се отказвай от спорта, дори да имаш други проблеми, човек трябва да държи на себе си и да отделя пари и време за това

.