Спорт !
Спорт !
Вече започнах да пиша в тоя форум и въпросите ми извират като ...хм не смея да напиша примера че модератора ще ми се скара !:)
ОК значи интересува ме в Квебек какви са възможностите за спорт - например : фитнес зали,стадиони паркове и т.н...По специално в Квебек град?
Вие спортувате ли ,имате ли време за това и на каква храна наблягате - местни продукти или по лека и защо?
ОК значи интересува ме в Квебек какви са възможностите за спорт - например : фитнес зали,стадиони паркове и т.н...По специално в Квебек град?
Вие спортувате ли ,имате ли време за това и на каква храна наблягате - местни продукти или по лека и защо?
Nie tuk v nasheto selo purvo nabliagame na rabotata ,ako ima takava i sled tova si tursim neshto za razvle4enie.To tuk sporta e mnogo razvit- miene na 4inii,biagane za da hvanem autobusa,u4ene na frenski i kakvo li oshte ne.
A za hranata ,iadem samo kogato imame vreme ,to ot tolkova aktiviteta niama mnogo vreme.Ina4e zali i parkove ima kolkoto iskash no vsi4ko e s $$$$$.Iashte po malko 4e ne znaete kakvo to4no iadete.

Ako spazvash vsi4ki pravila,gubish zialoto udovolstvie.
- darklady
- Непокорна
И аз ще се включа, но само по същество!
Спортът е здраве, здравето е спорт!
А само с работа най-много да заприличаш отново на маймуна!
И аз често се замислям над това! 
Спортът е здраве, здравето е спорт!
А само с работа най-много да заприличаш отново на маймуна!

simon, по-съществен съвет не съм чувала през живота си! Поздравления!simon написа:Iashte po malko 4e ne znaete kakvo to4no iadete.

Невъзможното е предизвикателство!
Е не знам за теб но аз лично ще спортувам допълнително ..не заради друго а за това ,че след 12 часова смяна имам сили да ходя на спорт ..той промени живота ми и не мисля да пропилявам това което съм постигнал за три години ,а то хич не е малко ..Другото което е ..когато човек спортува има желание и тонус за всичко .. !Ходя от 21:00 до 23:00 часа задължително през ден ...освен когато съм болен щото не е хубаво иначе наясно съм че се плаща всичко ...ВАЖНО Е ЖЕЛАНИЕТО!
Храня се с всичко ..и понеже живея сам предимно карам на суха храна ...тия жени дето си ги хващам все не мога да готвят ...А как ми се яде пилешка супааа
Сигурен съм че ако имам пари да си позволявам спорт в Канада ..какватои работа да работя ще спортувам
Храня се с всичко ..и понеже живея сам предимно карам на суха храна ...тия жени дето си ги хващам все не мога да готвят ...А как ми се яде пилешка супааа

Сигурен съм че ако имам пари да си позволявам спорт в Канада ..какватои работа да работя ще спортувам
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Дарки, стига се задява с момчетата от форума, ма! Име ще ти излезе! засрами се, че си на възраст и три деца имаш!!!!!!!!!
По въпроса за спорта - преди време обсъдихме фитнес залите в Монреал - за град Квебек нямам представа, но тук залите са доста добри, цени всякакви и за всеки джоб. Паркове бол, ама можеш да тичаш от края на април до средата на октомви - за който си пада да търчи като кон де...С две думи - ако за някой спортът е начин на живот, не е важно дали живее в Канада, България, Боливия и т.н.
По въпроса за спорта - преди време обсъдихме фитнес залите в Монреал - за град Квебек нямам представа, но тук залите са доста добри, цени всякакви и за всеки джоб. Паркове бол, ама можеш да тичаш от края на април до средата на октомви - за който си пада да търчи като кон де...С две думи - ако за някой спортът е начин на живот, не е важно дали живее в Канада, България, Боливия и т.н.
Представителна извадка тип "паплач"

- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Добре де - а по жени падаш ли си? Аз съм много сладка...darklady написа:Елия, не ми разваляй настроението!
Милион пъти ли да повтарям, че през пролетта хормоните просто летят във въздуха!
А аз съм много влюбчива!
![]()
Не мога да вървя против природата си!
Останете си със здраве!![]()
Аз съм darklady и ви обичам!
Представителна извадка тип "паплач"

Re: Спорт !
Незнам как е в столицата но до нас има фитнес клуб на 2 етажа с децка градина и таксата е 99,99 за година без градината естествено. Няма ограничения за броя на ходене и часовете на престой.muskul4e написа:...ОК значи интересува ме в Квебек какви са възможностите за спорт...
На мен не ми се вижда скъпо.
Че то във залата в която ходя излиза 2 пъти по скъпо на година ! Това си е направо евтино ..А се води че е с нормални цени ! На всичкото отгоре трябва задължително да се съобразяваш с това дали ще можеш да изразходиш тренировките си за месеца защото иначе ти горят ако не го направиш.. Така че това е много изгодно като вариант..
А като работно време някой знае ли как работят ?
А като работно време някой знае ли как работят ?