6te pi6a kratko,6toto sam na gosti,a sam vi obe6tal na pove4eto da drsna 2-3 reda
Zna4i,dovolen sam ot obslujvaneto na Bulgarian Air-mnogo lubezni i u4tivi i kato personal i kato hora

Slujitelkata na leti6teto uredi ku4eto da leti s nas v kabinata bez da sme q molili za tova

Izletqhme sas samoleta-Boing 737-malko e tesni4ak,no e po dobre ot TU154

Kacnahme v Amsterdam sled 2h i 40 min.Leti6teto e mnogo qko i pouprajnqvah malko english-a si ot studentskite si godini,no se spravih podobava6to

Za vsi4ki,koito 6te patuvat prez tova leti6te:Vzemete si malko evro,6toto imate 5 h prestoi i 6te sednete nqkade-edna kola e oklo 2,3 E.Leti6teto e dosta golqmo i mnogo uredeno.Mnogo me izkefiha WC-tata imat si qki kartini vatre i e mnogo 4isto.Ka4ihme se kam 14:20 na samoleta za Montreal i mnogo me u4udi,4e ne ni proveriha bagaja.Ku4eto vse edno ne sa6testvuva6e

Ot agenciq Atlas ni uveriha mnogokratno,4e KLM ne pozvolqvat da patuva haivana pri nas(ne gi slu6aite tezi ot Atlas)Samoleta be6e mnogo gotin,6irok i s mnogo dobri stuardesi i stuardi(ne v smisal dobronamereni),a dobri v profesiqta si

Qdene na korem prez 15min ti nosqt q sok4e,q sladoled4e q tele6ko ,q biri4ka,q uiskince i t.n.Kacnahme na leti6teto v Montreal sled okolo 7 h.Parvoto vpe4atlenie be -grande mizeriq i mi zaprili4a na selskata avtogara.Posle se po4naha edni labirinti i edno nosene na bagaja na raka(ra4niqt samo)t.e pove4e ot 20kg+kletkata na ku4eto i samoto TO

Qvno v tova vreme sa kacnali nqkolko samoleta ,6toto se sabra edin narod-maka,maka i pak hodene prez labirinti(qvno tuk sa im fenove)Posle minahme prez imigrantskite slujbi.Slujitelite bqha mnogo lubezni.O4akvaite prodaljenie

vzimam po 10 centa na minuta