за медецинските
за медецинските
Подадохме документите в Букурест на 2 август и още не сме получили медицинските формуляри.Някой ,изпратил около тази дата получил ли ги е вече?
- Fedmahn Kassad
emi az se zamisliam veche dali ne e dobre da se obadia do Bucoresht i da gi pitam k'vo stava...,edinstvenoto ,koeto me spira e ,che v pismoto s barcodovete pisheshe v sledvashtite 3 meseta da ne gi bezpokoim,koito obache neznam otkoga tekat-dali otkakto sa ni zaveli dossieto ili otkakto sa ni izpratili bar codovete,no i v dvata sluchaia vse oshte niama 3 mesetsa.
Moje bi triabva da se poizchaka oshte malko i togava di gi urkame,prosto drugite iavno sa imali kysmeta da popadnata na po-rabotlivi slujitelki:)

Moje bi triabva da se poizchaka oshte malko i togava di gi urkame,prosto drugite iavno sa imali kysmeta da popadnata na po-rabotlivi slujitelki:)

Carpe Diem!
emi az se zamisliam veche dali ne e dobre da se obadia do Bucouresht i da gi pitam k'vo stava...,edinstvenoto ,koeto me spira e ,che v pismoto s barcodovete pisheshe v sledvashtite 3 meseta da ne gi bezpokoim,koito obache neznam otkoga tekat-dali otkakto sa ni zaveli dossieto ili otkakto sa ni izpratili bar codovete,no i v dvata sluchaia vse oshte niama 3 mesetsa.
Carpe Diem!
-
ne se pritesniwajte
az pusnah dokumenti na 26.06. iplatih a poluchih medicinski na 18.09 te sa bawni w Bukurest ne gi pritesniwajte ima hora i po 7 meseca sa chakali:) wsichko e strogo indiwidualno
...kakvi 7 meseca be 4ovek????
...az izpratih moite dokumenti na 8 septemvri i polu4ih pismoto s koeto ni uvedomiavat "da ne gi bezpokoim prez sledva6tite 3 meseca" s 6tempel ot 17 septemvri zaedno s bar-kodovete!
...medicinski o6te niama a ve4e mi se struva 4e sum 4akal ciala ve4nost...za "7 meseca" dori i ne mi se pomislia...da ne govorim 4e dnes othvurlih super predlojenie za rabota i ako se izduni ne6to napravo niama da moga da si go prostia!

...medicinski o6te niama a ve4e mi se struva 4e sum 4akal ciala ve4nost...za "7 meseca" dori i ne mi se pomislia...da ne govorim 4e dnes othvurlih super predlojenie za rabota i ako se izduni ne6to napravo niama da moga da si go prostia!
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
отново за медицинските
Благодаря на всички за отзивчивостта.Успокоих се малко, че не са ни пропуснали. Но май е вярно, че различните служители в посолството по различен начин тълкуват сроковете.Аз обаче реших да ги притеснявам и ще им се обадя да ги пришпоря малко.А иначе си получихме бар - кодовете на 11.септември. Успех на всички от сърце!