Ot dva dni znam li kade sam???????!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Явно, и за съжаление, не всички възрастни и интелигентни хора тук проявяват своето възпитание, интелигентност и т.н.
Сигурно не е много уместно да даваш съвет на хората, когато те не са го искали. Но на нещата може да се погледне и от друга страна - показваш на хората начина на общуване, който би ти допаднал, и показваш в тях черти, които не ти се нравят много.
Или ако двама души се карат и викат под прозореца ти, ти не трябва да им направиш забележка, защото това си е лично тяхна работа???
С други думи и в прав текст : който иска да се заяжда с някой по каквито и да е причини (казвам да се заяжда, а не да спори, опонира и т.н.), да ползва личните съобщения - те са и за това...
Ако някой ще се дави в езерото - добре, решението и живота са си негови, ама защо да пречи на околните, които се наслаждават на хубавия уикенд със семейството си край езерото?
А ако някой пък каже : като де дразнят заяжданията - не ги чети!, аз ще му кажа нещо друго...
:beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
IvoIvano

Добре дошли в Канада!

Мнение от IvoIvano »

Здравейте и добре дошли в Канада!
Явно сте доста ентусиазирани от това което виждате тук.Дано да си остане така за винаги,защото при повечето хора това е само временно(докато се изпие водката и ракията от БГ).А след това при всеки е различно- едни остават други си заминават,зависи от нагласата на човека.Аз все още се опитвам да харесам Канада и поддържам духа си чрез редовни посещения на храма "SAQ".
Иначе тук живота е спокоен..... :wink:
Иво
Riba

Мнение от Riba »

Ivo,ot koga na SAQ mu vikash" hram",nali mu vikahme "aptekata"...?:)
Mili momicheta,dobre ste doshli.Radvame se za kashtata,i drugi novodoshli jiveyat v kashti-ne vsichki sme v 3 1/2 :)
Haresa mi,kakvo napisa imalizna4enie i ya podkrepyam v kazanoto.Kakvo znachenie imat kvadratite(dobre de,stapkite :)),ili kade e kashtata ili na koi den ste ya naeli,2,5,10-ti...
Vajnoto e da ste zdravi,da derzaete i da varvite smelo kam postavenite celi.
Za balgarskata zavist...tya nyama granici....
Az lichno ya izpitah na garba si,ot "nai-dobri" balgarski drugari(v Canada),no tova ne me obezkuraji i prodaljavam da vyarvam v dobroto u horata..Sega si imam chudesni BG priyateli,koito namerih tuk(Montreal) i koito za seten pat me ubejdavat, che sveta se krepi na dobrite hora(ako i da sa ostanali po-malko ot loshite).
Pozdravi i mnogo uspehi! :)
mika

Re: Ot dva dni znam li kade sam???????!!!

Мнение от mika »

jany написа:Zdraveite na vsichki,
ot dva dni sam v Canada i veche zapochvam da svikvam. Veche si namerihme kashta, ogromna, 250 kv. m., za dva dena obikaliane ia otkrihme i sme mnogo shtastlivi. Piem si vodkata ot radost. Rakiata ia izpihme vchera na rojdenia den na Iliana.
Mnogo sam dobre i celuvki na vsichki priateli.

Много, много, много се радвам за вас!
Поздравления за бързото намиране на хубава квартира и дано късмета да продължава да ви се усмихва все така, че и повече!!!
Надявам се да повлечете крак и останалите (на които им предстои установяване в Канада) да се справят също така успешно с жилищния проблем (естествено всеки според възможностите си). И разбира се да се чувстват щастливи с това, което постигат! Бъдете здрави!!!
А сега пожелание към всички съфорумци:
И ВИЕ БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА СЕ ОБИЧАТЕ!!!
:beer: :beer: :beer:
Аватар
holy

!

Мнение от holy »

:cry: Колко жалко...

След толкова много писане, плюнки и обиди JANI едва ли повече ще разкаже нещо за емоциите около пристигането си...
Защо винаги става така... :roll:
Rali

Мнение от Rali »

Zdravei i ot men! :D
Iskreno se radvam za vas s Iliana.
Ne obrastaite vnimanie na tesi haplivi izkazvania - nadiavam se vsichko pri vas teparva da se rasviva samo napred i nagore vav vsiako nachinanie :P
Jelaia mnogo ZDRAVE, KASMET I 6TASTIE !!!
Joy

Мнение от Joy »

Ами за това трябва да благодарите на приятелката и,която гневно се нахвърли върху всички.Препрочитах съобщението си,което толкова я вбеси и нищо друго,освен прикана към jani да разкаже повече на хората не виждам.
Други видяха злоба и завист,но те май съдят хората по себе си...
Взимам си думите назад за това,че е направила грешка-до колкото разбирам две семейства ще живеят в тази къща и наема ще си го делят...Освен това действително си е нейна работа как ще си възприема постъпките след време,грешка ли е било или не...
Пък те недоразуменията точно от това идват-някой нещо казал,но умишлено не се доизказал...Аз точно за това я призовах да разкаже на всички...
В този форум три пъти се хвърляше подобна бомба и съм убедена,че да споменеш само "Ох,не знам къде се намирам,наех си на втрия ден къща 250 кв.м.",нито е казано просто така случайно,нито пък само с цел да сподели радостта си...
Който и да се е похвалил тук в този форум,винаги е дал някакви подробности!А това за мен си е чиста вода провокация...Е,може приятелката и да си е постигнала целта да обвини любопитните да знаят подробности българи във всички грехове,да се накара с някой,да си изръси простотиите!
На мен лично вече ми е все едно и за къщата и за jani c Илияна взети заедно!
Бях приятелски настроена,но някои хора просто нямат нужда от това...
Жалко,че живота не тези момичета започва със подобен скандал с българи.Това,обаче е тенденциозно и почти правило в този форум...Спомням си онази,която беше дошла с торбата с парите (дали пък не беше Ребека?)Абсолютно същата врява вдигна когнато я попитаха за подробности и обяви всички завистливци,като си изтри после постингите... :D
Irina

Мнение от Irina »

Аз не знам къде видя невинността на твоето изказване Joy, но според мен, то наистина издава най-малкото ровене в чуждите работи.И като разбра че 2 семейства ще живеят в една къща, олекна ли ти или какво?Какво те интересува тебе, дали и покрива им тече и колко човека живеят там.Търсите под вола теле, тя "имализначение" добре ти го каза, ама ти не разбра или не можеш я разбра.И намираш провокация, защото я търсиш. Ако темата не бе нарастнала така, аз дори и не бих я прочела. А най- малко бих се захванала за посочената къща.Ама те ти го казаха добре.Явно избиваме комплекси.Пази боже сляпо да прогледа, че и да се научи да пише!
Ще ти перефразирам Андрешко: Боже, боже, бива ли да има толкова злоба и завист на тоя свят,боже!"
todor73

Мнение от todor73 »

ombusman, evalla :D
veche mi stana iasno - rebeka :shock: az pqk si misleh che pak niakoia nedoocenena fea ot bg s torbata... se e vkluchila v foruma. kvo i se sqrdite za zlobata ima da vi vrqsta.
Заключено