Среща 03.04 в София
- galin
- Обратна връзка:
Среща 03.04 в София
Здравейте!!! До всички софиянци- да Ви напомня за редовната ни среща в неделя на 03.04 от 16 ч. в "Дървеното".Имаме да правим разбор на Националната среща проведена в Пловдив.
sdrasti
Tam sme niama mardane pozdravi 

Kolkoto ti e goliamo sarceto, tolkova e goliam i svetat koito iskash da vidish.....
- galin
- Обратна връзка:
Среща
Здравей KORINA. Да срещите са всяка неделя от 16ч. в "Дървеното" в парка "Вл.Заимов". Няма начин да ни объркате,защото нашата компания е най-голямата в заведението. А и да попитате персонала ,веднага ще ви кажат. А за 27.03.- тогава нямаше среща в София,просто защото имаше Общонационална среща в град Пловдив и софийската група беше там. Но тази неделя заповядайте да се запознаем,винаги е приятно когато идват нови съмишленици!!!
Поздрави на всички софиянци от пловдивчани!
Благодарим Ви за приятното посещение и приятните мигове прекарани с Вас.
Доволни сме, че се запознахме. :haplio: Вашата организация също беше на ниво и да се надяваме, че срещата е била ползотворна за всички. Нека това да не бъде последната, а началото на следващи срещи.
:beer2: :drink:Успех на всички ! 

Hi
Kongresat shte bade v Canada-i tova moze da organizirame ,ako ima zelanie !!!!!
- Дякон Игнатий
среща в софия на 03.04
Здравеите .АЗ и съпругът ми също имаме желание да доидем в неделя.Бяхме се нагласили и за миналата седмица до пловдив,но спешен здравословен проблем обърка нещата в последния момент.
затова сега като чета за пловдивската среща и чак яд ме хваща.Тази седмица живот и здраве сме на линия,стига основната група от София да няма нищо напротив
затова сега като чета за пловдивската среща и чак яд ме хваща.Тази седмица живот и здраве сме на линия,стига основната група от София да няма нищо напротив